Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Maze Runner: The Scorch Trials


Efter flykten från labyrinten trodde Thomas att han och de andra skulle få sina liv tillbaka. Men ingen av dem visste vilken sorts liv som väntade dem. Nu vet de. En bränd jord, förstörd av klimatförändringar och sjukdom. En värld som härskas av kaos. Flykten är långt ifrån över.


Originaltitel Maze Runner: The Scorch Trials
Alternativ titel Maze Runner 2
Regissör Wes Ball
Manus TS Nowlin
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee, Dexter Darden, Alexander Flores, Jacob Lofland, Rosa Salazar, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Patricia Clarkson, Lili Taylor, Barry Pepper, Alan Tudyk, Nathalie Emmanuel, Matt Metzler
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1313
Filmnummer 115583

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2021-06-06
Innehållslös, om man inte räknar med allt springande och repliker som "skynda dig", "akta dig" och "det här hållet!".
Rele
2018-07-08
Fortsättningen i Maze Runner serien håller samma klass som ettan. Jag ger en tvåa.
AsianDawn
2018-01-19
Tekniskt välgjord och välfylld med action i högt tempo. Det krävs dock att manuset innehåller lite mer än spring och svårmodiga poser för ett riktigt högt betyg.
Greystalker
2017-12-08
En rätt dåig uppföljare till den hyfsade Maze runner.
Kaux
2017-11-15
Ettan hade lite sköna skräckelement, men denna hade mest töntiga zombie varelser. Går att se om man inte vill ha något där man behöver tänka.
Christofer
2016-08-07
En väldigt svag uppföljare med mängder av irritationsmoment. Bottenbetyget känns farligt nära men jag väljer att avstå ändå då det fanns några stunder av underhållning mellan allt trams. Överlag värdeöst karaktärer förresten. 2-
100tonvalspäck
2016-07-11
Jag skulle aldrig se de här filmerna om inte min rumskamrat tvingade mig. Precis som ettan är den rätt tråkig och plastig men inte så usel att jag vill ge den en etta. Inget jag någonsin vill se igen dock.
Pos
2016-07-07
Sjukt mycket luckor i manus, otroligt ologiska utspel och beteende från karaktärer, klyschigt pretentiöst skådespeleri från många håll och en huvudperson som spelar över. Som film är detta under all kritik men hela filmen är verkligen en fröjd för ögat, därav tvåan.
Mikael602
2016-06-18
1:an var grym, 2:an var mest bara hackig och svår att få någon röd tråd på historien.
karlstadtös
2016-05-06
En besvikelse då jag gillade ettan! Den här känns väldigt b och inte alls trovärdig. Jag bryr mig inte om karaktärerna, det dyker upp nya problem på löpande band, och det mesta känns ologiskt.
Visa äldre kommentarer »