Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Max Payne


Max Payne har inget att förlora längre. Den egensinnige mytomspunna polisen är på jakt efter de som mördat hans familj och hans partner. Han är besatt av tanken på hämnd och ger sig i kast med en utredning som blir en mardrömslik färd ner i en mörk undre värld.


Originaltitel Max Payne
Regissör John Moore (I)
Manus Beau Thorne
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Ludacris, Donal Logue, Chris O'Donnell, Amaury Nolasco, Kate Burton, Joel Gordon, Rothaford Gray, Rico Simonini, Ted Atherton, Olga Kurylenko, Nelly Furtado, Jamie Hector, Marianthi Evans
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4160
Filmnummer 62135

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av rhide
\"I was already so far past the point-of-no-return I couldn't remember what it had looked like when I had passed it.\...   Läs mer »

Skapad 2019-11-30 av crawler
Ofta står första intrycket av en film i direkt relation till de förväntningar som föregår den. Ju lägre de är desto större är chansen att bli positivt överraskad. Det finns dock undantag. T...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2020-11-23
Spelt var ju rätt häftigt när den kom ut, men filmen? Något sämre får man leta efter!!!
Rele
2018-11-28
Jag har sett den här svaga filmen några år sedan. Betyget blir en svag tvåa.
O´Reilly
2016-06-20
Otroligt svag casting. Mark verkar ju inte ens försöka efterlikna Max.
Krille80
2016-02-19
Jag har undvikit filmen inte bara för detta baseras på ett dataspel utan också för att jag hört så mycket negativt om filmen men då jag gillar Mark Wahlberg så visste jag att till slut skulle se detta. Jag gillar de första 30 min då det byggs upp en fin stämning både i det visuella och berättandet. Sedan kommer 30 min av rätt tråkig film då fallet ska lösas för att till slut avslutas med ca 30 min av actionfyllda och underhållande scener men knappast bra berättande. 2-
jlam
2014-12-20
Tidigare i veckan såg jag Minority Report och Super Mario Bros. Efter den första kunde jag från början förutse händelseutvecklingen i Max Payne, som blev den andra filmen i veckan att bevisa att spelbaserade filmer aldrig tycks bli bra. Den här kommer inte igång förrän i actionscenerna.

2014-05-10
Synd att den här filmen inte är bra. Spelet levererar ett välskrivet och underhållande actionäventyr. Detta är en filmatisering som riktar in sig till finnig tonåringar som älskar våldsfilm.
ClintanTheKing
2014-02-09
Film baserad på tv-spel. Tycker detta är ett bra exempel på att det är något man kan strunta helt i...
Engravadlax
2013-08-14
Som så ofta är fallet med filmatiseringar av spel är det extremt löst baserat på spelets handling, det är knappt att det utspelar sig i samma fiktiva universum. Spelet är som en välskriven John Woo noirfilm (bortsett från det faktum att spelet som media levererar underhållning på en helt annan nivå än film, det förra formatet innehåller till och med det senare), det här var bara stämningslöst, lame och gay. Inte ens det coola temat fick de med i soundtracket.
RichardEk
2013-07-14
Estetisk våldsunderhållning utan gripande karaktärer eller handling. 'Max Payne' borrar sig in i en genre (hämndgenren) som minst sagt är välutgrävd. Det vill då till att filmen tillför något extra för att den ska vara minnesvärd. Tyvärr kan jag inte se något sådant extra, faktum är att jag på bara någon vecka har glömt stora delar av vad filmen handlade om. Filmen är vidare eklektisk utan finess (The Crow, Matrix, the Spirit) och med en frånvarande Mark Wahlberg i ett tveksamt rollbesättningsval. Man skulle valt en mer okänd men underskattad skådespelare som Carl Urban, då hade filmen kanske fått lite nerv. Kanske.
dudson
2012-12-15
Har lite svårt för det övernaturliga med demoner å sånnt tjafs.men annars är filmen ap snygg med skitiga slumm kvarter i new york våld/droger och allmänt hårt kallt klimat..Walhberg får godkännt som Payne iaffall 3+
Visa äldre kommentarer »