1.5

Max Knight

En forskare blir kidnappad av en liga med it-brottslingar. Superdeckaren Max Knight blir inkopplad på fallet. Han upptäcker att de tänker använda forskarens uppfinning för att lämna sina kroppar och resa fritt i cyberrymden.

Originaltitel Max Knight: Ultra Spy
Regissör Colin Budds
Manus Paul Bales
Genre Action, 2000-tal
Skådespelare Michael Landes, Rachel Blakely, Brooke Harman, Christopher Morris (II), Anja Coleby

Korben_Dallas
2017-06-15
Matrix möter James Bond möter barnprogram. Jag älskar den.
Robkiller
2014-08-29
Asylum med något äldre high-tech spion action... egentligen är det här riktigt uselt... risig handling, kassa skådespelare, skitfula effekter och totalt ologisk.... men den är så korkad att det blir kul ibland... dialogen är full av ord som ska verka häftiga, men i fel sammanhang kan bli ofrivillig humor istället... "half-life"-sekvensen gör det tydligt att det här var helt oseriöst och att temat innehåller allt från en cyborg till internethackers, kärnkraft, virtual reality och avancerad A.I... gör att intresset hålls uppe även fast det mesta är uselt... så i slutändan så gav den i alla fall lite underhållning...
Mynameiscarl
2010-12-14
Den är så rolig - just på grund av att den är så dålig. En favorit bland ettor! Som mindcooler säger är half-life-scenen extremt skön, men för mig lyfter inte den betyget till en tvåa.
mindcooler
2007-08-19
Half-Life-scenen är bland det bästa jag nånsin sett på film. Tyvärr så råsuger resten av filmen.
Parrasto
2007-08-16
Allvitr: kan det bli sämre än en etta?
Nokair
2007-03-12
HAHAHAHAHA, sämsta jag har varit med om. Half-Life biten i slutet av filmen fick mig nästan att dö av skratt, bland det dummaste jag har varit med om.
Allvitr
2007-03-11
Oj, det var längesedan man såg en film som var en sån klockren etta, varken bättre eller sämre
DrQuinn
2007-03-11
Hahaha, "Ultra Spy"... ballare än så blir det nog inte.
seven
2007-03-10
Den var riktigt skoj på sina ställen i början, om den nu ville vara så ironisk som jag kände den var.
easymeat
2007-03-10
egentligen borde jag ge filmen en etta men den var så B så det blev lite komiskt....