1.9
1.9
Material Girls
När två rika arvtagerskor drabbas av en skandal förlorar de hela sin förmögenhet. De tvingas då att börja slita hårt för att återfå sin status.

Originaltitel | Material Girls |
Regissör | Martha Coolidge |
Manus | John Quaintance, Jessica O\'Toole, Amy Rardin |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Hilary Duff, Haylie Duff, Anjelica Huston, Brent Spiner, Lukas Haas, Joanne Baron, Natalie Lander, Colleen Camp, Beckie King, Obba Babatundé, Brandon Beemer, Maria Conchita Alonso |
Bra, rolig och underhållande film.
Längesedan jag lämnade en kommentar på en film. Enligt Imdb har den ett snittbetyg på 3.3. Vi ville inte tro att den skulle vara så dålig, eller iaf att den kunde vara underhållande dålig. Tyvärr är den varken eller, utan den är bara usel och klarar inte av att göra något positivt.
Jag gillar Hilary Duff men handlingen är lite för Disney-ig och det drar ner rejält, en stark tvåa från mig.
Riktigt usel. Förstår inte meningen med filmer som denna. USCH och FY!! Undvik Denna!!!!
Kanske borde få en svag tvåa för den var ganska smärtfri att se jämfört med vissa filmer med betyget 1. Men storyn var totalt ointressant och huvudpersonerna svåra att sympatisera med och hela konceptet med filmen kändes ganska motbjudande. Stark etta.
Varför?
En film som gör allt för att övertyga om att kvinnan är det svagare könet.
Njääää ...
Vilken hemsk film! Pinsamt manus.
den här var inte ens så där tråkigt rolig som liknande filmer brukar vara. denna var bara.. tråkig. dålig. bläääää