Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Masters of Horror - Dance of the Dead


Tredje delen av skräckserien Masters of Horror. I en framtid där ett kärnvapenkrig tagit död på de flesta människorna, lever Peggy och hennes mor isolerade från omvärlden. När Peggy ska på sitt livs första date upptäcker hon att världen inte är som hon minns den före kriget. Bland annat består dagens underhållning av att se återuppväckta krigsoffer dansa till discomusik.


Originaltitel Masters of Horror - Dance of the Dead
Regissör Tobe Hooper
Manus Richard Christian Matheson
Genre Kortfilm, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Jonathan Tucker, Jessica Lowndes, Ryan McDonald, Genevieve Buechner, Lucie Guest, Robert Englund, Marilyn Norry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 433
Filmnummer 45496

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Grillo
2014-10-07
Nä, det här var inte bra... Jag fattar att klippningen var till för att simulera fylla/drogpåverkan, men det kändes mest drygt. Dessutom en tråkig historia man inte bryr sig om och ett icke trovärdigt apokalypsscenario. Kom igen, världen skulle överleva 9 miljoner döda amerikaner. Det enda som ger något underhållningsvärde är Robert Englunds scenframträdanden. Dessutom gillade jag inte slutet så den snälla tvåan jag tänkte sätta tappas ner till en stark etta.
AlbinWesley
2013-10-04
Etta?! Känns som att filmtipsets betygförslag varit helt ute och cyklat för mig på sistone. Jag gillade denna. Klippningen är förvisso förbannat ful, allt för uppenbart tv-producerat över huvud taget. Men jag gillar griseriet och den smärre postapokalypskänslan. Det finns en del bra idéer och historien fångar mig skapligt. Svag trea förtjänar den allt, i mina ögon.
SilkyMoll
2013-07-09
Gillar känslan in den här filmen. Den är sådär lagom ångestfylld. Tycker att storyn är helt ok, gillar att det är lite spänning, känner också att det är ett plus med klassaspekten. Minuset är det eviga hattandet i klippningen. Annars en bra del!
martineden
2013-07-06
[rek. 2] Jag höjer detta betyg från 2+ till 3. Gillar känslan den ger, även om den MTV-aktiga klippningen efter ett tag faktiskt blir ett störande element. Tycker att man trots limiterad budget lyckas med den postapokalyptiska känslan. Gillar även kärlekshistorien. Bra! 3.
Bumbi78
2013-06-09
Ja det gäller att inte ha ont att epilepsi när man ser denna, för det skakas, blinkas och flashar mest hela tiden. Storyn är dock okej.
DrJW
2013-03-29
Ni vet den här skakiga rörelsen i en scen, de ser ut som att kameran har nån epilipsi anfall, har gjorts i bl.a i filmer som Spun. Den används ganska mycket i den här o känns rätt onödigt.
ziferN
2012-09-22
Ja, en besvikelse rakt igenom kan man nog lugnt säga. Denna MoH-del är rent sagt tråkig, ointressant, oengagerade och bara allmänt tråkig. Storyn är helt ointressant och skådespeleriet är inte alls något vidare, manuset ska vi inte ens gå in på.. Robert Englund är dock lite kul att kolla på en stund men det håller verkligen inte i längden. Den sämsta delen i serien efter Imprint måste jag allt säga eftersom jag klarade iallafall att kolla igenom denna. Men ja, ingen vidare del i serien och Tobe Hooper är som vi vet ingen särskilt bra skräckfilms regissör.
100tonvalspäck
2012-07-06
River upp de mentala ärr Imprint gav mig. Säkerligen topp tio av de värsta rörliga bilder jag någonsin genomlidit. Skådespeleriet är så uselt att skolpjäser med 9-åringar som inte ens lärt sig manus framstår som prisvinnande prestationer av rang. Fotot är sunkigt, fult och ger undergångskänsla på det sättet att man vill att världen ska rämna hellre än en minut till. Jag kan inte beskriva hur dåligt det här är, om du inte är extremt positivt inställd till allt omkring dig och tycker att även fästingar förtjänar att leva borde du undvika den här och ärligt talat välja pesten först.
Raggarn
2011-11-20
Gillar MOH serien men det här är nog bland det sämsta jag sett. Det fär är ju mer parodi än horror. Usch!!
Vasp
2011-09-14
Den bästa än så länge i masters of horror serien som jag har sett bra skådisar intressant story manuset funkar. Fanns inget jag direkt störde mig på ochgillade mycket såen 4:a får det bli.
Visa äldre kommentarer »