Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Maskernas mästare


Disguisey är en servitör som plågas av en ovana att imitera sina gäster. Pistachio har ingen aning om vad som driver honom till att imitera folk, men en dag kidnappas hans föräldrar och hela hans värld kommer i gungning. När Pistachio känner sig som mest villrådig dyker hans farfar upp och berättar att denna gåva har gått i arv genom generationer. Pistachio inser att hans enda chans att rädda sina föräldrar är att bli den riktiga maskernas mästare och tillsammans med sin vackra assistent ger han sig ut på ett farofyllt uppdrag.


Originaltitel The Master of Disguise
Regissör Perry Andelin Blake
Manus Harris Goldberg, Dana Carvey
Genre Komedi, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Jennifer Esposito, James Brolin, Brent Spiner, Dana Carvey, Edie McClurg, Harold Gould, Maria Canals-Barrera, Austin Wolff
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 274
Filmnummer 9738

Recensioner

Skapad 2019-12-18 av Kiril
När det gäller SNL-gänget och de komikernas övergång till vita duken, så kan man dela upp dem i tre kategorier: Kategori #1 är de som lyckats behålla humorn och framgångarna så pass, att de...   Läs mer »

Kommentarer


Barneyk
2018-10-05
Jag måste erkänna att jag skrattade åt den. Men just, ÅT den...
Dutch
2014-10-26
Dåligt sim tusan, men relativt underhållande!
Trustor
2012-06-25
Vad fan är detta för dynga? Orkade inte ens kolla färdigt.
yrkeschaufföre
2011-11-10
Jennifer Esposito räddar filmen från en sågning! Inte mycket som är kul här... roligast är väl att ingen begrep att filmen var usel!
Djason
2011-10-15
Dana Carvey har några enstaka roliga scener men det räddar ändå inte denna film som tydligen helt saknar manus.
dafreakish
2011-10-15
Osannolikt usel. Manusbefriad film med en klippare som nog inte sett en enda film tidigare och som nog fortfarande går i blöjor. Varför gjordes den här filmen? Bland det absolut sämsta som någonsin skapats...
dudson
2010-10-15
Extremmt Rolig&Komisk Komedi man kan se hur Många gånger som helst och Jämmt Garva lika mycket=) En av dom Roligaste filmerna under 2000-talet helt Klart det!!
KJ
2008-10-13
Skulle kanske ha funkat som en halvkass TV-serie, men inte som film. Ytterliggare ett bevis på att det bara är ett fåtal av SNL-stjärnorna som klarar övergången till film.
WillyV
2008-06-07
Filmen är ett skämt, bokstavligen, på flera plan. Finns ett par skämt som är så dåliga att de blir roliga. Men för mycket är beroende på om man skrattar åt att Dana Carvey spelar över och gör samma minspel oavsett förklädnad. Inte min grej i alla fall.
SLL
2007-09-24
Såg den mest för att jag ville se Brent Spiner i en roll utanför Star Trek TNG men inte ens hans medverkan kan rädda denna film från totalt fiasko.
Visa äldre kommentarer »