Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Maria Magdalena


En skildring av den bibliska berättelsen om Maria Magdalena. Historien tar sin början när Maria bestämmer sig för att lämna sitt liv och sin familj i den galileiska byn Magdala för att följa Jesus.


Originaltitel Mary Magdalene
Regissör Garth Davis
Manus Helen Edmundson, Philippa Goslett
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor, Tahar Rahim, Uri Gavriel, Ariane Labed, Denis Ménochet, Lubna Azabal, Tcheky Karyo, Charles Babalola, Tawfeek Barhom, Shira Haas, Tsahi Halevi, Michael Moshonov, Hadas Yaron, Irit Sheleg, Zohar Shtrauss
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 125491

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-04-27
Helt okej historisk film...
Howler19
2018-04-04
En vacker och kontemplativ skildring av Jesus genom Maria Magdalenas ögon. Filmen har fått en del kritik för att vara långsam, vilket jag tycker var en helt nödvändig ingrediens för att försätta åskådaren i det meditativa tillstånd som är den här filmupplevelsens styrka.
Lotso
2018-04-04
I sin helhet är detta inte en bra “biografi” film. För att heta Maria Magdalena så lär vi oss ingenting utav henne mer än vad i kan läsa på Wikipedia. Filmen verkar inte riktigt veta vad den ska berätta då filmskaparna inte har någon idé vad de ska göra med karaktären eller historien. I slutändan blir allting väldigt tråkig och går i singelfart fram. Hade det inte varit för skådespelarna och en fint foto hade jag somnat i biofåtöljen.