1.8
1.8
Mary
En familj som vill starta ett charterbåt-företag köper ett fartyg som besitter skrämmande hemligheter.

Originaltitel | Mary |
Regissör | Michael Goi |
Manus | Anthony Jaswinski |
Genre | Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | Gary Oldman, Emily Mortimer, Jennifer Esposito, Stefanie Scott, Owen Teague, Michael Landes, Manuel Garcia-Rulfo, Chloe Perrin, Claire Byrne, Griffin Hood, Kenneth Herrington, Teance Blackburn, Natalie Jean |
Gick att se, men jag hade förväntat mig något mer, och slutet var bara konstigt.
Jag tyckte David var lik Gary Oldman, men trodde aldrig han skulle vara med i nån sådan b-film. Men det var alltså han.
För övrigt en helt ordinär b-film, som följer andra liknande b-filmers spår. Inget att hetsa upp sig över.
Filmen börjar mediokert och blir gradvis bara sämre. Inte sevärd.
Inte så kass som många säger, men väldigt daterad. Hade den gjorts för 15-20 år sen tror jag den tagits emot bättre.
Ett bottennapp och man undrar ju om filmskaparna driver med oss eller om det bara är båten som driver. Hur Oldman och Mortimer hamnade i det här skulle man ju gärna vilja veta.
Bra rutinerade skådisar i en film utan själ, hjärta eller originalitet.
Har man aldrig sett en spökfilm tidigare kan man nog tycka att den här är spännande - men för mig som sett alla klyschor och stereotyper och hört allt förnamnsskrikande i hundra filmer blev det här helt intetsägande. Och man kan ju undra hur Gary Oldman hamnade här.
B-film.