Martial Law II: Undercover
Sean försöker lösa gåtan kring sin partners mystisk död. Men fallet visar sig ha en mörkare bakgrund än förväntat.

Originaltitel | Martal Law II: Undercover |
Alternativ titel | Karate Cop |
Regissör | Kurt Anderson |
Manus | Richard Brandes, Pierre David, Jiles Fitzgerald |
Genre | 90-tal, Action |
Skådespelare | Deborah Driggs, Jeff Wincott, Paul Johansson, Cynthia Rothrock, Billy Drago, Evan Lurie, Charles Taylor, Sherrie Rose |
Den manliga huvudprotagonisten är väsentligt vassare än ettans motsvarighet. Onda yuppies är alltid ett underhållande element, extra stjärna åt Tanner. Kort men intensiv blacksploitation-scen. Martial Law II har mycket som talar för den. Huvudskurken, den extremt lösa handlingen samt alldeles för lite Cynthia Rothrock håller tyvärr tillbaka högre betyg.
Bättre än ettan, men slutet var rätt abrupt. Gillar inte när man byter skådespelare egentligen, men Wincott är ändå bättre än McQueen, trots en ganska bedrövlig frisyr.
Fasen full fart genom hela filmen i denna action/fighting rulle med duktiga wincott och ubeer skurken billy drago,Sen är ju fighting scenerna grymt bra korigraferade. Och på det en klassisk story gör att den här filmen landar på en stark slagsmåls 4a...
sjukt dålig
Men detta var ju för roligt. Wincott och Rothrock fightar sig igenom ett uselt manus fullt av skurkar - och vad mer behövs egentligen. Att som polis glida runt i långrock, boots och bakåtslick funkade fint tidigt 90-tal.
Dra mig långsamt bakom en Volvo över en stenås!! Den här filmen är bedrövlig! Det enda som är vär att se är när Cynthia scorpion kickar en snubbe
Lite bättre än tvåan, men fortfarande en flopp :D