2.4

Maria Wern - Som skuggor

En rad brutala rån sker under travveckan i Visby. Det skapar stor oro, inte minst bland öns turister, men rånaren verkar bara sikta in sig på väldigt värdefulla föremål. Plötsligt hamnar Maria öga mot öga med förövaren.

Originaltitel Maria Wern - Som skuggor
Regissör Johan Lundin
Manus Jimmy Lindgren, Inger Scharis
Genre Drama, Kriminalare
Skådespelare Eva Röse, Erik Johansson (II), Allan Svensson, Peter Perski, Lola Zackow, Samuel Astor, Zardasht Rad, Tehilla Blad, Pia Halvorsen, Henrik Kvarnlöt, Oskar Laring, Gustav Levin, Annica Liljeblad, Peshang Rad, Ala Riani, Kristoffer Stålbrand, Hendrik Törling, Sigrid Johnson, Oscar Pettersson, Andreas Kundler

Bokföringsprogrammet Mineko

KyLLo
2023-02-24
Det är väl ingen sommar här. Vad jag kan se bär folk ytterkläder och tjocktröjor i alla utescener. Det som överraskar är väl mer att turistsäsongen verkar så lång. Det är skådespelare med utländsk bakgrund men ingen antirasism.
Zebulonm
2022-07-21
Helt okej.
2022-01-19
Dålig och sämst avskyr dessa filmer med den otäcka Eva Röse, URK!!!
Christofer
2021-07-08
2021-05-11: Hyfsat värdigt avslut på säsongen, även om upplösningen var en smula blek.
Bozze80
2021-06-09
En av de bättre av de senare i serien. Innehåller även en av de snabbaste årstidsskiftningarna jag sett, från sommar till snö på mindre än ett dygn!
Nalleman
2021-06-15
Givetvis inkluderas de sedvanliga PK-pekpinnarna mot rasism. Så bottenlöst dåligt! Eva Röse - så sanslöst usel!
Filmen2009
2021-05-20
Bästa hittills den här säsongen.