Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Maria Wern - Må Döden Sova


Två kvinnor utan synbara kopplingar omkommer i vad som först verkar vara självmord. Men de märkliga omständigheterna får Maria Wern och hennes kolleger på Gotlandspolisen att gräva djupare, och snart blir frågorna allt fler. Var det någon som förföljde kvinnorna? Finns det anledning att tro att de led av någon slags psykos? Och finns det trots allt en gemensam nämnare...?


Originaltitel Maria Wern - Må Döden Sova
Regissör Erik Leijonborg
Manus Fredrik T Olsson, Anders Brundin
Genre Drama, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Eva Röse, Allan Svensson, Peter Perski, Ulf Friberg, Tanja Lorentzon, Gustaf Hammarsten, Göran Ragnerstam, Anna Ulrika Ericsson, Magnus Roosmann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 271
Filmnummer 91362

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Christofer
2011-08-18
Samma trötta manus som vanligt inom denna dammiga genre och precis samma återanvändande av skådisar. Är så sjukligt trött på det. Det är fan nära att jag vill såga filmen rakt av bara för att jag är så j-a less på fantasilösheten inom den svenska snutfilmsgenren, men trots allt så är det iaf marginellt bättre än att jag vill ge den bottenbetyget. Tvåan hänger riktigt löst, men ändå.
Kajsa91
2011-07-28
Gillar den. Dock hade man från början en aning om vad det var, inte allt, men vissa grejer.
Bimmen
2011-07-27
Filmen var helt okej. En ganska så ordinär svensk kriminalfilm. Klart sevärd för en stunds underhållning. Och jag gillar Eva Röse som spelar huvudrollen.
« Föregående kommentarer