2.3

Maria Wern - Ett tidigare liv

Två ungdomar hittar en bil på botten av ett kalkstensbrott. I bilen sitter en död kvinna, och det visar sig snart att offret har studerat på en av öns folkhögskolor. Maria börjar förhöra elever i jakt på mer information.

Originaltitel Maria Wern - Ett tidigare liv
Regissör Johan Lundin
Manus Jimmy Lindgren
Genre Drama, Kriminalare
Skådespelare Eva Röse, Erik Johansson (II), Lola Zackow, Eva Fritjofson, Peter Perski, Samuel Astor, Katrin Sundberg, Tehilla Blad, Didi Cederström, Sigrid Johnson, Astrid Plynning, Arvid Sand, Oskar Thunberg, Elvira Wall, Bengt CW Carlsson, David Arnesen, Ida Hedlund-Stenmarck, Nathalie Varli, Mimmi Kandler, Dominik Henzel, Dag Andersson, Ludvig Deltin, Ruben Lopez, Franceska Löfgren, Philip Torres Örning

Bokföringsprogrammet Mineko

Christofer
2023-12-19
2023-09-05: Ännu ett hyggligt fall.
Nalleman
2023-09-09
Jag ger en svag tvåa TROTS Erik Johanssons som vanligt usla skådespel. Den som castat honom till rollen som polis har gjort ett allvarligt misstag. Vilket f.ö. även gäller Eva Röse. Det måste finnas personer som kan gestalta poliser bättre i den svenska skådespelarkåren. Handlingen är ändå hyfsad i dessa två avsnitt vilket räddar tvåan i betyg.