billiga elavtal

billiga elavtal

Maple Drive

Matt kommer hem till sin familj med sin blivande brud och allting verkar underbart. Men medan man planerar bröllopet börjar den perfekta ytan krackelera.

Originaltitel Doing Time on Maple Drive
Regissör Ken Olin
Manus James Duff
Genre Drama, 90-tal
Skådespelare William McNamara, Bibi Besch, James Sikking, Jayne Brook, Lori Loughlin, Jim Carrey, David Byron, Mark Chaet, Janice Lynde, Toni Sawyer, Bodhi Elfman

Keriane
2009-04-25
Oj oj oj, jag e förvånad över den dåliga kritik den här filmen fått! Detta är ju en läskigt relevant film för sin tid, och porträtterar de amerikanska 'burbsen kusligt bra. Bibi Beschs karaktär skrämde mig oerhört; så känslokall och egoistisk som någon småstadsmamma jag någonsin sett. Filmen centrerar inte så mycket kring yngste sonens homosexuella förhållanden som hans homosexualitet i sig och vad hans ovilja att acceptera detta får för konsekvenser för hans familj, vänner och, faktiskt!, fästmö. Jim Carrey ger ett hjärtslitande porträtt av den alkoholiserade äldre brodern vars talang och intelligens glömts bort av föräldrarna. Väl värd att ses tycker jag!
Bomkia
2008-06-19
TV-film som står och springer runt samma träd i 92 min utan att riktigt komma nånvart. 2a.
henrikkraus
2008-03-05
jfr En familj som andra av R Redford (1980) - kanske har jim carrey här sin hittills bästa roll...
Chip_Douglas
2007-08-24
Jim Carrey kan göra precis vilka roller han vill om han bara får chansen! Det är bara trångsinta människor som placerat honom i ett fack och inte kan se längre än så..
Maelstroem
2007-08-04
Jim Carrey är en bra skådespelare (om en med tendenser till överspel). Den som inte kan se det är talanglös.
Serenas
2007-07-03
jobbigt att carrey faktiskt försökte vara dramatisk, och att han fick en roll i en dramafilm... han är skärckens och komedins mästare =)
HippiePatrik
2007-06-02
Oerhört tråkigt och ointressant drama.
MarathonNight
2006-09-14
kul att se jim carrey värma upp inför hans fantastiska år '94
EliasN
2006-06-26
Jo. Den är lite... ja, annorlunda. En tvåa.
Retard_Messiah
2006-05-03
En tv-film där man får se Jim Carrey i en seriös roll far allra första gången. Filmen handlar om den perfekta familjen med två söner. Bägge försöker vara sin far till lags. Den ena är homousexuell och den andra som spelas av Jim Carrey är alkolist. Sevärd film, men man får ha i tanken att den är gjord för tv.