2.3

Manson Family Vacation

Nick Morgan är en framgångsrik advokat i Los Angeles som en dag får oväntat besök av hans egensinniga adoptivbror Conrad. Nick beslutar sig för att ge Conrad en rundtur i stan, men snart visar det sig att Conrad bara vill göra en endaste sak i Los Angeles: besöka Mansonfamiljens mordplatser.

Originaltitel Manson Family Vacation
Regissör J Davis
Manus J Davis
Genre Drama, Komedi, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jay Duplass, Linas Phillips, Leonora Pitts, Adam Chernick, Tobin Bell, Davie-Blue, Suzanne Ford, Ray Laska, Brent Alan Henry, Amy Adair

Bokföringsprogrammet Mineko

-kakihara-
2018-03-01
Rolig, underhållande och varm. Bra karaktärer och då speciellt Linas Phillips som Conrad. Riktigt skön. Snudd på fyra.
AlbinWesley
2016-05-02
Jag kan väl förstå varför man inte skulle gilla filmen, men kan själv absolut inte motstå den. Jag tycker det är väldigt tilltalande och ömsint om en brödrarelation. Hela Manson-grejen blir förvisso mest en rolig gimmick, en hake att hänga upp berättelsen på, men den är inte för det desto mindre rolig utan tvärtom en perfekt sådan.
LacombeLucien
2015-12-06
Den är sjukt underhållande, de har verkligen, verkligen lyckats med att skapa en av de mest irriterande och frustrerande karaktärer här, så totalt pinsam i det sociala livet att man som tittare skäms å hans vägnar! Så lyckats har de verkligen där.