Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Manhunt


Sen höst 1943. Wydra, en polsk frihetskämpe, fångar en angivare i en närliggande by och tar honom till hans svältande enhet i skogen.


Originaltitel Oblawa
Regissör Marcin Krzysztalowicz
Manus Marcin Krzysztalowicz
Genre Drama, Krig, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Marcin Dorocinski, Maciej Stuhr, Sonia Bohosiewicz, Weronika Rosati, Andrzej Zielinski, Bartosz Zukowski, Alan Andersz, Andrzej Mastalerz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9
Filmnummer 105602

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2016-05-01
Det här är en av dem sämsta filmer jag sätt! Den innehåller endast innehållslösa svordomar igenom hela filmen t.ex. ("Huj" och "Kurwa") som är vanliga polska svordomar, men själva handlingen i sig är tråkig. Fast är man polsk då tycker man garanterat detta är kul, då filmen vunnit flera Polska priser. Men utomlands i USA t.ex. hade den inte funkat, i så fall hade dem fått fejka översättningen på grund av det grova språket, annars hade det blivit konstant pip genom hela filmen, då lagen i USA inte tillåter den typen av språk på tv.
Djason
2014-02-26
Fruktansvärt långsam film och den är egentligen värd en solklar 1:a men det är ändå något vackert över filmen som drar upp betyget något. Är nog första polska filmen jag sett och om alla är lika sega som den här lär det också vara sista jag ser.
stgurgel
2014-01-21
Det går inte fort i dom polska skogarna, man hinner tänka över sitt elände och sin moral