2.5

Manborg

Den onde Count Draculon gör sitt bästa för att ta över jorden med sin demonarmé. En liten grupp rebeller är de enda som står upp mot honom. En av dem räddas, men till priset av ett liv som cyborg. Med ett aparte gäng går han upp till kamp i sann Mortal Kombat-stil.

Originaltitel Manborg
Regissör Steven Kostanski
Manus Steven Kostanski, Jeremy Gillespie
Genre 2010-tal, Action, Äventyr, Komedi, Fantasy, Skräck, Science Fiction
Skådespelare Matthew Kennedy, Conor Sweeney, Jeremy Gillespie, Adam Brooks (II), Meredith Sweeney, Ludwig Lee, Andrea Karr

Bokföringsprogrammet Mineko

Robkiller
2022-10-10
Vad var det här för skräp.
PeterTheW
2021-03-28
Kung Fury-liknande. Imponerande hur man fått till allt på så få involverade och liten budget.
fridenpaden
2018-07-13
80-talsstil? Den här filmen är ju gjord med 100 % grönskärm i datorn. Sånt fanns inte då. På 80-talet fanns däremot bra manusförfattare och skådespelare. Njutafilm distribuerar en del del crap men den här filmen tar priset.
AlbinWesley
2015-09-23
Instämmer nästan till fullo med Bumbi78, det han skriver är sanning. Med det sagt fann jag ändå en ynka liten gnutta charm i det hela, samt att estetiken i någon mån är lite kul den med. Men njä mestadels misslyckat.
2015-03-31
Hyllning till vhs-kultur, 80-talsestetik osv. Skitsnack säger jag, för så här såg det banne mig inte ut ens på pappret under tiden det begav sig. Letade charm och fann ett blinkande daterat tv-spel. Kanske kan sträcka mig till att den här skiten påminner om de cyber & virtuell reality-filmer som kom under tidigt 90-tal, men det är tveksamt. Se Expect no mercy om ni vill se sånt här fast gjort med äkta kärlek.
kanemura
2014-07-15
Relativt charmig men funkade inte riktigt för mig.
alexi
2014-05-08
Hysterisk och kul!
Harkaiden
2014-03-24
OBS - Väldigt väldigt stilistisk. Definitionen av en film som "inte är för alla". Men för den som uppskattar VHS-kulturen, 80-talsestetik, galna actionscener med avsiktligt platta greenscreeneffekter och udda humor är detta en riktig guldklimp!
pooptroop
2014-02-28
Fantastisk film. Kan se om den hur många gånger som helst
Korben_Dallas
2013-12-22
"It`s never to late, to be a hero", haha, nej med de var en häftig, rätt skoj rulle som hade en ball något egen stil till sig. Är både imponerad och lite avundsjuk på detta verk.