2.2

Män & kvinnor

På ytan ser allt perfekt ut för Porter, hans fru Ellie och deras bästa vänner Griffin och Mona. Romantiska turer med Concorde till Paris, golf på klubben, lyx i New York och glamorösa fester i The Hamptons. Men bakom fasaden döljer sig otrohet och intriger. Porters bäste vän, hans barn, hemhjälpen - alla utom han själv verkar ha en älskare eller älskarinna. Vid denna upptäckt kraschar han direkt in i medelålderskrisen och beger sig ut för att träffa den nya kvinnan i sitt liv.

Originaltitel Town & Country
Regissör Peter Chelsom
Manus Buck Henry, Michael Laughlin
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Andie MacDowell, Goldie Hawn, Diane Keaton, Josh Hartnett, Garry Shandling, Warren Beatty, Jenna Elfman, Charlton Heston, Nastassja Kinski, Tricia Vessey, Marian Seldes

sirkurt
2012-04-28
Otroligt dålig speciellt mot slutet, man undrar vem som kunde skriva ett så dåligt manus och hitta på en sån sunkig historia och alla dessa etablerade skådespelare som gör sånt här skräp, vad tänkte de på?
Blink182
2009-09-13
Jag klarade inte av den. Visst den var lite galen men det hjälpte inte.
thurmond
2009-07-21
Tycker inte den är riktigt det soppkalas som många vill utmåla den som. Smått trivsam till och från.
Tauriel
2008-10-24
Väldigt meningslös film... Slö tv-rulle som inte väcker några som helst känslor åt något håll.
PatriqBateman
2008-10-19
Småroligt genom hela filmen, innehållandes en del rätt sinnessjuka karaktärer. Jag skulle nog beskriva filmen som trivsamt rolig, men mycket mer än så är det inte.
PolO
2008-06-08
urarta sig i slutet
FrågaEwa
2007-07-23
Goldie i högform! Komedi över medel.
Bijan
2006-10-22
Jag fattar att man inte älskar den. Men den sämsta film som någonsin gjorts? Jag har ett par andra bidrag till den titeln.
niklasjansson
2006-04-30
Troligtvis den värsta film som producerats!
Jexxie
2006-04-10