2.5
2.5
Man Hunt
En ung man köper två hästar i Arizona på en kapplöpningsbana men han misslyckas med att få ett kvitto. Senare när han rider över marken som ägs av en ranchägare vid namn Robeson så anklagas han för att ha stulit två hästar. Det går inte att styrka äganderätten och den unge mannen döms sedan till fängelse där han tvingas till slavarbete. Han flyr, tas till fånga igen, och flyr ytterligare igen för att försöka hitta mannen som sålde honom hästarna så att han kan bevisa sin oskuld.
Originaltitel | Cane arrabbiato |
Alternativ titel | Mad Dog, The Manhunt |
Regissör | Fabrizio De Angelis |
Manus | Fabrizio De Angelis |
Genre | Action, Drama, Western, 80-tal |
Skådespelare | Ethan Wayne, Henry Silva, Bo Svenson, Ernest Borgnine, Raimund Harmstorf, Don Taylor, Randy Mulkey |
Förtäckt italienare som gärna vill se så amerikansk ut som möjligt, men de lurar ingen som sett mycket skit från Italien. Mycket lik De Angelis mer "kända" Thunder i upplägg och antagligen filmad på samma plats under samma period. Okej action och rätt underhållande, mycket tack vare ett gäng sköna biroller och då främst superonde Henry Silva i glädjande nog en stor roll. Vår hjälte är tydligen John Waynes son, men ser ut agerar mest som han missat en audition till Hasselhoff´s Knight Rider. Bra klassiskt westernsoundtrack av Francesco de Masi.