2.3

Man About Town

Jack Giamaros är den amerikanska drömmen förkroppsligad. Som Hollywoods mest efterfrågade talangscout tillhör han filmstadens absoluta grädda. Snabba bilar, välfyllda bankkonton och en vacker hustru - you name it, Jack´s got it. Men när han på en och samma dag förlorar sin dagbok - som är full med konfidentiellt Hollywoodskvaller - och avslöjar hustruns snedsprång, dalar Jacks tillvaro från "bling-bling" till ingenting. Och så börjar guldfiskens desperata kamp för överlevnad i ett hav fullt med hajar...

Originaltitel Man About Town
Regissör Mike Binder
Manus Mike Binder
Genre Drama, Komedi, Action, 2000-tal
Skådespelare Ben Affleck, Rebecca Romijn, John Cleese, Howard Hesseman, Adam Goldberg, Mike Binder, Damien Wayans, Amber Valletta, Kal Penn, Bai Ling, Scott London, Gina Gershon, Jerry O'Connell, Erica Cerra, Sam Ball

Bokföringsprogrammet Mineko

HerrNenne
2017-12-10
En ganska patetisk väg till ett sjukt patetiskt slut.
tandersten
2015-04-19
Instämmer helt med Kebaa, det skulle valt drama eller komedi, inte försökt sig på båda.
Kebaa
2012-06-26
Känns som att filmen inte kan bestämma sig vad den egentligen vill säga, den byter riktning hela tiden och ingen av karaktärerna har särskilt bra motiv för vad de gör. Den försöker ta upp existentiella frågor ibland men lyckas inte. Inte sevärd på något sätt, enligt mig.
1jesper1
2012-06-23
Nog bland det mest meningslösa jag någonsin skådat på silverskärmen. Dels så är filmen schizofren och kan inte välja om den vill vara drama eller komedi. Sen så är handlingen totalt ointressant och lyckas inte göra så att vi sympatiserar eller finner något större intresse i protagonistens liv. Därför blir stunder som är menade som "emotional impact" totalt failade.

2011-09-13
Affleck borde hålla sig borta från film.
Ndiwa
2010-07-08
Verkligen ingen komedi
andrew777
2010-03-12
Roligast var John Cleese. Annars en ganska medioker film.
_General_
2009-11-15
Affleck är lika tråkig och kass som vanligt och när han dessutom har huvudrollen så kan det inte bli någon vidare film oavsett övriga faktorer.
Blink182
2009-04-15
Helt ok film. Storyn är rolig konstigt nog och Affleck är faktiskt helt ok konstigt nog. en svag trea.
Kapta
2009-03-14
Första halvan av filmen är OK. Sedan sker en rejäl urspårning.