Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Farväl till maffian


Den beryktade maffiafamiljen Manzoni flyttar till Normandie som en del av ett vittnesskyddsprogram. De får problem att smälta in då gamla vanor visar sig svåra att ändra på.


Originaltitel The Family
Alternativ titel Malavita
Regissör Luc Besson
Manus Luc Besson, Michael Caleo
Genre Komedi, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron, John D'Leo, Tommy Lee Jones, Jimmy Palumbo, Domenick Lombardozzi, Stan Carp, Vincent Pastore, Jon Freda, Michael J Panichelli Jr, Paul Borghese, Anthony Desio, Ted Arcidi, David Belle, Raymond Franza
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 954
Filmnummer 105464

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Muhammed
2021-04-06
Våldsamt underhållande!
Krantzylvania
2020-07-16
Katastrof, jag bryr mig inte om någon karaktär. Dessutom träffar den helt fel i tonen. Den saknar allt som Analyze this har.
anderski
2020-06-20
Skön och rolig film, passade bra igår.
ChristofferWik
2016-09-18
Katastrof. Såg inte ens klart. Va fan. Helt meningslös. Komedi?? Nä. Fett tråkig och De Niro är så jävla trött.
Murvel48
2015-12-04
En till alla delar bedrövlig smörja!
dudson
2015-07-16
Lite små kul här och där. Och deniro är stabil och rolig som alltid. Kanske inget man ser om kanske dock"
marleey
2015-05-31
Bra rulle som både är rolig och överraskande spännande. De Niro passar utmärkt i rollen som fd maffiaboss liksom Michelle Pfeiffer som hustru. Även Tommy Lee Jones känns hemma i sin roll som övervakare. Bra insatser överlag av skådisarna i filmen, men ljuspunkterna är helt klart den äldre ensemblen. Storyns ljuspunkter är den svarta humor. Att se en fd maffiaboss försöka hålla sig borta från gamla vanor blir väldigt komiskt. Emot slutet när jakten på familjen intensifieras så skippar man humorn och lägger fokus på spänning, vilket funkar helt okej, även fast jag hellre sätt att man fokuserat på den svarta humorn fullt ut. Men i stort är The Family en lättsam och underhållande rulle.
lottes
2015-05-10
Riktigt rolig, Luc Besson levererar. Kul också att få se favoriten Michelle Pfeiffer i en roll med utrymme. Familjen Addams i maffiaversion.
Krille80
2015-01-20
Denna film har lite svårigheter att hitta rätt ton, den är 15 minuter för lång och inledningsvis är det lite tröttsamt att återigen se Robert De Niro i en gangsterroll. Samtidigt är detta en fin svart komedi som är överraskande våldsam. Filmen levererar dessutom fyra sevärda huvudroller tillika fina rollinsatser från De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron och John D'Leo. Inte en film som hamnar i filmhyllan eller kanske ens får ett återbesök men för stunden lyckades den underhålla mig.
claradidam
2015-01-02
Tror den här filmen är ett klassiskt "boken är nog bättre"-fall. DeNiro sköter sig bra men resten av skådespelarna ser ut som att de vill vara någon annanstans. Dianna Agron är riktigt dålig. Och filmen saknar värme, både inom själva "familjen" som filmen centrerar kring och i sin humor.
Visa äldre kommentarer »