2.6
2.6
Farväl till maffian
Den beryktade maffiafamiljen Manzoni flyttar till Normandie som en del av ett vittnesskyddsprogram. De får problem att smälta in då gamla vanor visar sig svåra att ändra på.

Originaltitel | The Family |
Alternativ titel | Malavita |
Regissör | Luc Besson |
Manus | Luc Besson, Michael Caleo |
Genre | Komedi, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron, John D'Leo, Tommy Lee Jones, Jimmy Palumbo, Domenick Lombardozzi, Stan Carp, Vincent Pastore, Jon Freda, Michael J Panichelli Jr, Paul Borghese, Anthony Desio, Ted Arcidi, David Belle, Raymond Franza |
Bra första halvan, men sen tappas det mesta. Man började bygga upp något intressant med att börja känna alla karaktärer och följa deras respektive nya vardag, men sedan skulle allt bara avslutas och det var det. Synd, kunde blivit så mycket bättre. Nu blev det bara en kort stunds hyfsat tidsfördriv.
Inte så bra som dem klassiska mafia rullarna från 80 talet, men har ändå sina stunder.
Våldsamt underhållande!
Katastrof, jag bryr mig inte om någon karaktär. Dessutom träffar den helt fel i tonen. Den saknar allt som Analyze this har.
Skön och rolig film, passade bra igår.
Katastrof. Såg inte ens klart. Va fan. Helt meningslös. Komedi?? Nä. Fett tråkig och De Niro är så jävla trött.
En till alla delar bedrövlig smörja!
Lite små kul här och där. Och deniro är stabil och rolig som alltid. Kanske inget man ser om kanske dock"
Bra rulle som både är rolig och överraskande spännande. De Niro passar utmärkt i rollen som fd maffiaboss liksom Michelle Pfeiffer som hustru. Även Tommy Lee Jones känns hemma i sin roll som övervakare. Bra insatser överlag av skådisarna i filmen, men ljuspunkterna är helt klart den äldre ensemblen. Storyns ljuspunkter är den svarta humor. Att se en fd maffiaboss försöka hålla sig borta från gamla vanor blir väldigt komiskt. Emot slutet när jakten på familjen intensifieras så skippar man humorn och lägger fokus på spänning, vilket funkar helt okej, även fast jag hellre sätt att man fokuserat på den svarta humorn fullt ut. Men i stort är The Family en lättsam och underhållande rulle.
Riktigt rolig, Luc Besson levererar. Kul också att få se favoriten Michelle Pfeiffer i en roll med utrymme. Familjen Addams i maffiaversion.