Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Maktspel


I en skottlossning i Brooklyn dödas en knarklangare, en polis och en svart pojke. Stadens borgmästare John Pappas och hans andre man gör sitt bästa för att undvika ett upplopp. Calhoun forskar vidare i omständigheterna kring skottlossningen och kommer en korruptionshärva på spåren som leder högt upp i stadens administration.


Originaltitel City Hall
Regissör Harold Becker
Manus Paul Schrader, Nicholas Pileggi, Ken Lipper, Bo Goldman
Genre Drama, Thriller, 90-tal
Skådespelare Al Pacino, John Cusack, Martin Landau, Danny Aiello, Bridget Fonda, David Paymer, Richard Schiff, Anthony Franciosa, Lindsay Duncan, Nestor Serrano, Mel Winkler, Luna Lauren Velez, Chloe Morris, Ian Quinlan, Roberta Peters, Angel David, Rob LaBelle, Tamara Tunie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 437
Filmnummer 2229

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Jamesa
2016-11-28
Inget nytt, men ok. Känns onödig. Jag vet inte riktigt vad filmen ville? Inte spänning i alla fall?
johnaleks
2013-10-16
ja det här har man ju sett några gånger förut som sagt, kan knappast ha varit särskilt nytt när den kom för 17 år sedan heller
kakbakarn
2013-02-14
Dussin, dussin, dussin. "Thriller"? För det krävs väl spänning, right?
annihilat0r
2011-11-24
Al Pacino spelar New Yorks tunga borgmästare, som håller exceptionella tal. Martin Landau spelar högsta domaren i staden, som har en andaktsfull aura. John Cusack spelar borgmästarens närmaste assistent, som gräver i myndigheternas korruption. Harold Becker heter regissören. Jag förstår varför det namnet inte gör så att det klingar till i hjärnan din. Småspännande berättelse, men inte fångande nog för att få benämnas som en "thriller". Det är för dålig regi, helt enkelt. Ledsen Al och Martin. Rätt åt dig John.
AddeColciago
2010-04-25
Jag har en stark förkärlek till pratiga filmer som inte verkar handla om någonting. När det dessutom är poltik inblandat krävs det mycket för att jag ska bli missnöjd. Pacino kör sitt vanliga lätt hysteriska jag. Hans tal i kyrkan är så mycket over the top att man bara måste älska det. Finns en del trovärdighetsproblem, men eftersom jag gillar Cusack, Fonda och mr P gör det inget. Svag fyra!
HerrNenne
2010-04-25
Det är lite synd, för den här filmen har absolut ingenting att komma med. Det händer egentligen ingenting man bryr sig om i den, och den får inte ens något klimax. Kanske inte så konstigt när den har noll uppbyggnad. En besvikelse helt klart.
Shaun
2010-02-01
Ett maktspel utan maktspel; en film om politiska intriger utan politiska intriger. Allt känns frånvarande och sävligt. Och mot slutet försöker man få till någon slags knorr och vändning. Men i och med att intrigerna både har varit tämligen frånvarande och inte fördjupade eller intensifierade är det likgiltigt för mig om kvinnan råkade vara man eller om psykopaten förvandlades till en mp3-fil.
Salvia
2010-01-31
Väldigt pratig.
Clasen
2010-01-30
Al Pacino är alltid värd att titta på. Men...nej den här filmen kunde jag varit utan...
FilmSimon
2010-01-30
om man hör skottlossning ca 10 meter bort och så håller man i sin sex åriga pojke i handen då börjar man väl för fan springa? inte fan lunkar man lugnt över vägen som att inget har hänt
Visa äldre kommentarer »