2.1
2.1
Major Payne
Major Payne blir avskedad från sitt jobb inom marinen. Han får i uppdrag att fostra en grupp bångstyriga barn.
Originaltitel | Major Payne |
Regissör | Nick Castle |
Manus | Damon Wayans, Dean Lorey, Gary Rosen |
Genre | Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Damon Wayans, Karyn Parsons, Ross Bickell, Steven Martini, Michael Ironside, Orlando Brown, Albert Hall, Andrew Leeds, Damien Wayans, Chris Owen, Stephen Coleman, Mark W Madison, Peyton Chesson-Fohl |
Minns inte sist jag skrattade så mycket åt en film - i min ensamhet. Damon Wayanss rolltolkning är fucking lysande!
Trist och förutsägbart. Alla skämten var uttjatade och ganska trista.
Majoren är en sjukt episk karaktär så ultimat kickass :D Sådana här filmer görs inte längre, alldeles för vulgär för mjäkiga dagens biosalonger. Kan liknas med gamla och nya Kalle Anka, där gamla Kalle pryglade sina barn och fantiserade om att döda djur (björnunge) för att ta deras päls och ge till Kajsa eller käka upp dem m.m. ^^ The good old times!! :3
Filmen har sannerligen sina brister som att majorens röst kan bli påfrestande och att barn i sådana här filmer ofta är tortyr att skåda men som sagt allt går att ha överseende med pga den härliga militären.
Ladda hem o se när det inte finns något bra på tv och du kommer inte bli besviken! =)
Helfestlig, störde mig lite på majoren då och då men man fick helt enkelt stå ut..med rösten dvs.
Jag tycker det är en stark fyra faktist. visst den har noll handling men det är typ en film man skall se när man är lugn o på bra humör för då får man sej rätt många skratt skulle jag tro eller så är det jag som har sjuk humor :)
den är helt på fel spår men det är det som gör den kul
Förutsätter naturligtvis att man tycker Damon Wayans är en kul kille, och tål kids.
Inte alls lika kul nu som när jag var mindre. Får dock en trea tack vare att jag älskade den som liten.
b-komedi, förusägbar, lite kul nån gång..
Det finns endast en rolig scen i den här, men den är helt underbar: när Payne går på date och ska visa att han kan rocka dansgolvet. Hyr och snabbspola!