2.2

Madman

Vi befinner oss vid ett läger. Ute vid lägerelden berättar lägrets föreståndare legenden om Madman Marz, en galen bonde som dödade sin fru och barn och som sägs smyga omkring just i denna skog. Om man ens viskar hans namn så hör han en och plockar fram sin slipade yxa. Ungdomarna trotsar mytens varning, och gissa vem som kommer på besök...

Originaltitel Madman
Regissör Joe Giannone
Manus Joe Giannone
Genre Skräck, 80-tal
Skådespelare Gaylen Ross, Tony Fish (I), Harriet Bass, Seth Jones, Jan Claire, Alexander Murphy Jr, Tom Candela, Frederick Neumann, Michael Sullivan (I), Paul Ehlers

Zebulonm
2024-10-06
Boooooring.
henrikj
2020-12-16
Ruggigt enformig med exakt samma build-up filmen igenom.
dudson
2018-02-18
Efter en herrans många år så blev det en omtitt på denna rulle. Och vad besviken jag blev. Detta är så fantasilöst och segt om man skall gemföra mot t.e.x the Burning och mästerverken Friday 13. part 3/4. Sen stör man sig Xtremt mkt på dom genomusla skådespelarna. Taffligt är bara för- namnet. Till det positiva är en någorlunda slasher atmosfär. Thats IT!
AlbertSpica
2017-06-11
Shyssta förtexter, resten av aptråkigt.
amam
2016-07-18
Svag trea. Jag tyckte den var bättre än väntat. Som sagt så är det här en utpräglad "camp-slasher" som lånar i stort sett allt från fredagen den 13'de men gör det på ett lätt underhållande sätt. Jag gillade den.
haajen
2015-05-31
Viss stämning finnes men i övrig inget utöver det vanliga och som sagt, karaktärerna är beyond stupid(vilket ger en tillfälle att garva lite)!
Raggarn
2013-10-28
B på alla plan. Alla karaktärer är omotiverat korkade och handlingen är inte trovärdig någonstans, som sig bör. Man ger hela tiden mördaren chansen att komma en mot en. Varför ska man alltid dela upp sig? Nåväl, filmen har ändå underhållningsvärde. 3an är svag
ziferN
2013-02-14
Haha, herregud vart ska jag börja. Till börja med är filmen inte det minsta underhållande att titta på utan mest bara tråkig och saknar därmed både underhållnings- och spänningsvärde. Men karaktärerna vinner fan priset för mest värdelöshet, dom är så JÄVLA korkade och dumma i huvudet att man tappar tron på mänskligheten. Istället för att åtminstone försöka överleva gör dom det som man ska göra om man vill dö, gå dit där mördaren är. Jag vill inte ens börja med tonårskillen som jag själv skulle vilja spöa för hans dumhet. Och sen har vi mördaren.. chewbacca goes homeless? Den kanske mest patetiska och fulaste mördaren jag någonsin sett i en slasher film och detta är ändå en 80-talare.. skönt att det finns bra 80-tals slasher därute iallafall. Och skådespeleriet suger stenhårt såklart men vad förväntade man sig? Dom är bara så jävla kassa.
2012-06-24
Slasher som följer mallen exakt för hur sådana ska göras. Fredagen den 13:e rippas bra här och budgeten är låg, men det göt inget då den är blodig så det räcker och har ett högt underhållningsvärde. Mördarens grymtande och alla dumheter gav iaf mig några goda skratt. Som skräckis är den såklart inte mycket att ha 2012, men det märktes att det låg mycket hjärta bakom den här. Finfin slasherfyra.

2012-04-17
Det är inte så lätt som man kan tro att göra en slasherfilm, och här har vi beviset: "Madman", en på alla plan hopplöst inkompetent sörja som misslyckas fullständigt med allting.