Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Made In Britain


Tim Roths debut som skådespelare där han gestaltar Trevor, ett skinhead som åker fast efter att ha slagit sönder en invandrares egendom. Han skickas till en institution för utvärdering där man upptäcker att Trevor är såväl intelligent som vältalig. Trevor lyckas dock rymma...


Originaltitel Made In Britain
Regissör Alan Clarke
Manus David Leland
Genre Drama, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare Tim Roth, Bill Stewart, Terry Richards, Eric Richard, Sean Chapman, Christopher Fulford, Geoffrey Hutchings, Steve Sweeney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 312
Filmnummer 13078

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Spidde
2018-08-30
Roth var ju bra, ett riktigt kraftpaket i den här rollen, men annars blev det rätt så jävla segt trots den korta speltiden.
Raimo_1985
2018-02-23
Mycket bra diskbänksrealistisk film där Tim Roth spelar en ung, arg, hatisk och mycket nihilistisk skinnboll. Detta är en av de mest nihilistiska karaktärer jag sett på en film och Tim Roth spelar väldigt övertygande. Frågan är om han någonsin har varit bättre, men han är oerhört skicklig på att spela enerverande jobbiga personer. Skinnbollen verkar ha någon sorts bra intelligens i botten, men han vill bara inte vara med och delta i samhället. Det finns inget uns till hopp i filmen förutom när den unge mannen kör någon brittisk variant av folkrace. Då tror man att nu kanske....Bra skådespel av övriga medverkande också.
Tonti
2018-02-23
Funkar bra med sin direkthet och höga tempo. Intressant spänning i huvudkaraktären och flera bra scener. Klart mer nyanserad än Scum som sagt.
KimEkberg
2018-02-23
Tycker att den var ganska fenomenal ändå. Detaljen att han är nazi gör att sympatierna flyger åt alla håll, och skuldbeläggandet på samhället inte blir samma enkla utväg som i Scum. Estetisk jackpot, och tajt spel. Bra musikläggning.
Gordyal
2016-12-11
Stabil Roth. En skitig och trovärdig film som inte ger så mycket som den borde. (7/15)
LacombeLucien
2014-04-20
Många vuxna och lärare borde se den, och ungdomar.
Taandborste
2014-01-06
Ett hurra för Tim Roth och ett njaa för filmen.
F-M-J
2013-09-03
Gillar Tim Roths skådespel och filmen har ett par bra scener men som helhet fann jag det något ointressant, möjligen var den relativt dåliga vhs-rippen en bidragande faktor varför betyget inte nådde upp till en trea. Stark tvåa.
Emsisa
2012-03-25
Tim Roth är grym! Sevärd film.
Fritz_Klyka
2012-02-13
Tim Roth ÄR filmen!
Visa äldre kommentarer »