Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Madagaskar 3


Efter att han i det senaste äventyret flytt till Afrika, längtar nu lejonet Alex hem till sitt älskade Central Park Zoo i New York. Efter lite övertalning går hans trogna djurparksvänner zebran Marty, flodhästen Gloria och giraffen Melman med på att hjälpa Alex att återvända. Med på resan följer även kung Julien, Maurice och förstås pingvinerna. Deras livs äventyr tar dem genom Europa där de hittar den perfekta täckmantel, en cirkus, vilken de tillsammans med en rad förtjusande nya vänner vänder upp-och-ned på, i äkta Madagaskar-stil.


Originaltitel Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Regissör Eric Darnell, Tom McGrath, Conrad Vernon
Manus Noah Baumbach, Eric Darnell
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Ben Stiller (röst), Chris Rock (röst), David Schwimmer (röst), Jada Pinkett Smith (röst), Sacha Baron Cohen (röst), Cedric the Entertainer (röst), Andy Richter (röst), Frances McDormand (röst), Bryan Cranston (röst), Jessica Chastain (röst), Martin Short (röst), Tom McGrath (röst), Chris Miller (I) (röst), Conrad Vernon (röst), Vinnie Jones (röst), Paz Vega (röst), Frank Welker (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1666
Filmnummer 96845

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Mihon86
Alex har hemlängtan och beger sig tillsammans med sina vänner till Europa. Där träffar de polisen och tjuvjägaren DuBois som vill ha Alex lejonhuvud i sin samling. Alex, Marty, Melman och Gloria ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2022-01-25
De här filmerna är så fruktansvärt tråkiga!!!
ToddDowney
2018-02-18
Tråkigt. Somnade tyvärr efter halva filmen och hitade aldrig motivationen till att se klart den. Plus att de svenska rösterna är utbytta och de var så de 2 andra var som bäst. Tyvärr..
2004Orre
2017-04-11
Ganska tråkig, men ganska underhållande som sagt.

2017-01-03
Skämten var det roligaste i filmen, men i stort sätt hade den inte Madagaskar-känslan som de andra två filmerna, cirkusen har förstört hela filmen :(
Tatty
2017-01-03
Ganska rolig och bra. Bättre än 2an fast 1an är allra bäst. Läskig kärring som är ute efter dem i filmen. Läbbig haha.
Applekingen
2016-12-14
Mycket bättre än både 1:an och 2:an. Det som hindrar den här filmen från att få en 5:a är Dubois som är väldigt jobbig.
dafreakish
2016-05-23
Ännu en gång bjuds vi in på äventyr med djuren och den här gången hamnar vi på cirkus i Europa. Som vanligt är det högt tempo, noll djup samt återvunna manusidéer. Bortkastade röstskådespelare gör sitt bästa men det här är den sämsta filmen i serien och om man bortser från Pingvin-spinoffen (som inte heller var särskilt bra) förhoppningsvis den sista. Fast konceptet lär väl mjölkas till Stiller & Co går i pension.
Krille80
2015-01-16
Under filmens första 10 minuter konstaterar jag för mig själv att nu har det hänt: animerad film fungerar inte för mig. När speltiden står på 15 minuter så skrattar jag och tycker att detta är ju både underhållande och och sevärt. Så fortsätter det också under större delen av filmen. Jag vet inte hur den kan jämföras med de två tidgare filmerna i serien då jag endast sett dem en gång var och det då de var aktuella. Kul karaktärer med härliga röstprestationer från skådespelarna. 3+

2014-09-18
Inte särskilt rolig jämförd med de båda första, men i gengäld underhållande urballad på alla fronter.
Lotso
2014-07-03
I sin helhet en okej film men jag fann den inte lika underhållande eller samma känsla som de andra två hade det känns nästan ibland som en annan film. Humorn är sämre och jag skrattade minst åt denna men om ni är ute efter mer äventyr/action så är detta den ni ska se och det är pingvinernas höjdpunkt också.
Visa äldre kommentarer »