Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Madagaskar 2


Djuren från New Yorks Central Park Zoo försöker i denna uppföljare ta sig från Madagaskar tillbaka till New York. De lyckas ta sig från ön och de ser fram emot att komma hem till Central Park zoo, men istället hamnar de i Afrika, där Alex träffar resten av sin familj.


Originaltitel Madagascar: Escape 2 Africa
Regissör Eric Darnell, Tom McGrath
Manus Eric Darnell, Tom McGrath, Etan Cohen
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Ben Stiller (röst), Chris Rock (röst), David Schwimmer (röst), Jada Pinkett Smith (röst), Sacha Baron Cohen (röst), Cedric the Entertainer (röst), Andy Richter (röst), Bernie Mac (röst), Alec Baldwin (röst), Will i Am (röst), Sherri Shepherd (röst), Elisa Gabrielli (röst), Tom McGrath (röst), Chris Miller (I) (röst), Conrad Vernon (röst), Fred Tatasciore (röst), Eric Darnell (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5577
Filmnummer 62499

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av pooptroop
Lejonet, zebran, flodhästen, giraffen, lemurerna och ninjapingvinerna är återigen tillbaka. Men det är ett ljummet välkomnande de får av mig. Den här gången är gänget inte längre i Madagask...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2022-01-12
fruktansvärd dålig film...
myslas
2018-08-26
Vore det inte för ett par roliga scener hade jag satt en etta. Det här är inte bra alls.
2004Orre
2017-02-04
En av mina favorit filmer!

2017-01-03
Ingen film är så bra som den här, jag skulle kunna titta på den här filmen flera gånger, bättre än 1:an.
Tatty
2017-01-01
Lagom bra och rolig men första filmen är bäst!
Applekingen
2016-12-14
Den första halvan av filmen är väldigt rolig men den sista halvan är tråkig då det ligger alldeles för mycket fokus på den gamla tanten som inte hör hemma i filmen överhuvudtaget.
dafreakish
2016-05-22
Fartfylld uppföljare men utan nya idéer och samma formel en gång till. Animationerna imponerar men man lämnas föga imponerad. Det här är en väldigt överskattad filmserie på många plan.
peu-depeu
2015-09-07
Börjar rätt bra, men utvecklas dåligt (handlingen är ett plock från redan existerande filmer) och blir tyvärr sämre och sämre ju längre in i filmen man kommer.
Krille80
2014-12-24
Då jag gillade den första filmen så tog jag mig tiden att även se denna uppföljare. Liksom den första filmen är valet av rösterna till karaktärerna en stor tillgång men denna gång blir det ännu tydligare att det är birollerna som är bäst och roligast. Själva historien är inte så rolig eller originell men den underhåller. Sämre än orginalet dock. Måste också nämna Will.I.Am(han gör även rösten till Moto Moto) suveräna låt "The travelling song" som i filmen sjungs av Ben Stiller. 3+

2014-09-03
Roligare än väntat, även om det ekar lite väl mycket Lejonkungen häroch var. Tunnare än första, men pingvinerna hjälper ju en hel del.
Visa äldre kommentarer »