Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Machete Kills


Machete sörjer förlusten av sin älskade Sartana som mördats i striden med kartellerna. Samtidigt rekryteras han av USA:s president för ett till synes omöjligt uppdrag ? att omintetgöra kartelledaren Mendez som hotar att avfyra en missil mot USA.


Originaltitel Machete Kills
Regissör Robert Rodriguez
Manus Kyle Ward
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Cuba Gooding Jr, Mel Gibson, Antonio Banderas, Danny Trejo, Charlie Sheen, William Sadler, Michelle Rodriguez, Tom Savini, Alexa PenaVega, Demián Bichir, Sofía Vergara, Amber Heard, Walton Goggins, Marko Zaror, Vanessa Hudgens, Lady Gaga
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 651
Filmnummer 105172

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-11-15
Trams och saknar allt av det som kalls underhåll... URK!!!
KyLLo
2018-03-11
Den första filmen tyckte jag hade en riktigt bra balans. Såna här filmer är ju inte helt seriösa, men som andra påtalat är den för överdriven. Det är synd, för det är annars snygga actionscener och intressanta detaljer.
Dream
2016-07-14
I samma stil som ettan, dessvärre finns det vissa ställen i filmen där effekterna är horribelt genomusla, känns lite som Robert Rodriguez tänkta "Äsch skit samma fansen kollar ändå!" och det är synd med tanke på att i 1an skötte sig Rodriguez bättre på den punkten, men annars en skön film stäng av hjärncellerna ännu en gång och njut.
Bomkia
2016-04-11
Äh, precis vad jag förväntade mig. 3-
Kurosawafan
2015-04-04
Njae... nu räcker det detta är FÖR larvigt/parodisk
Commandante
2014-12-08
Jag gillade karaktärerna och den oseriösa stilen i första filmen, men här går det till slut överstyr.
Krille80
2014-10-21
Jag gillade verkligen första filmen och den underhållande trailern och de snygga filmposters till denna uppföljaren var underbara så mina förhoppningar var höga. Tyvärr visade sig denna film vara bra mycket sämre än den första filmen. Här saknas charmen och underhållningen från den första filmen. Historien är riktigt fånig denna gång och regiarbetet är riktigt slarvigt. En riktigt fånig och tröttsam film. 2-
Bumbi78
2014-10-09
Där forsta Machete var en underhållande våldsam och typisk Rodriguez-film var denna uppföljare mer parodi med ständiga komiska undertoner. Hejdlöst tempo och våldet är over the top. Gillar man serietidningsaction ska man den en chans, annars kan den lätt skippas.
DanjelFalck
2014-08-14
Rodriguez har förvandlats till actionfilmernas George Lucas. Tragiskt.
Tannhäuser
2014-08-10
Blir lite väl campy.
Visa äldre kommentarer »