Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Lurande fara


Befolkningen staden San Vicente ökat från 6.000 till 30.000 invånare. Men även den livsfarliga skallerormen har förökat sig i en enorm hastighet.


Originaltitel Silent Predators
Regissör Noel Nosseck
Manus John Carpenter, William S Gilmore, Matt Dorff
Genre Thriller, Skräck, 90-tal
Skådespelare Jack Scalia, Harry Hamlin, Shannon Sturges, David Spielberg, Patty McCormack, Beau Billingslea, Phillip Troy Linger
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 98
Filmnummer 2392

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2016-07-27
Ett rejält käkparti jag minns från kultserien lagens änglar är ensam brandman på en enorm brandstation när ett gäng ilskna skallerormar invaderar stan. Tillsammans med en våpig kvinna i tidstypisk frisyr ska de övertyga stan med den lurige byggherren (Pierce Brosnan lookalike) att det är fara för färde. Hygglig produktion som doftar lite surt av tv-budget, men håller ändå ihop sig storymässigt. Sen har de använt riktiga ormar vilket alltid är ett plus. Småmysig om man är på det humöret.

2010-06-26
En lite smått underhållande och såklart orimlig historia. Detta duger gott att slappa till och vissa scener är faktiskt inte så dumma. Brandschefen är dock en jävla träbit. John Carpenter har varit med och skrivit manus till filmen, vilket på sätt och vis understryker att han måste haft tur under de tre bra filmerna han gjort.
Kurganen
2010-06-18
Det finns bara en djur-skräckis värd namnet och det är Hajen. Alla andra försök till liknande filmer brister, i vart fall mer eller mindre. En del är bättre, andra sämre men aldrig är de lika högklassiga som Jaws. Det är trots B-stämpeln ganska befriande att se Lurande fara. Det är ingen Hajen, ingen Orca, ingen Cujo... Det är bara ett tappert försök att göra en film om djur som löper amok och de lyckas, typ. Det är en ganska lågmäld historia som försöker bygga upp en stämning och spänning utan att ormarna är kilometerlånga och utan att kretsa kring billiga, spektakulära actionscener. Filmen är kanske värd en stark 2:a men jag tänker ge den en 3:a. Säga vad man vill men underhållande är den ändå. Filmskaparna har inte de stövlar Spielberg hade på sig men deras allvädersstövlar duger gott för det de åstadkommit.
txd
2007-07-23
hahaha, så fruktansvärt dålig filmidé.
jimmyringo
2007-07-22
Ganska sopig b-rulle som för det mesta bara är klichéefylld och förutsägbar
Lukinx
2005-09-08
Pirrar lite i benen när man kollar. Tittade tillåmed under täcket innan jag la mig!
Floop
2004-12-04
fan va kass!
P1R
2004-10-28
Jag har aldrig sett något så fruktansvär dåligt. Ner i toan med den!!!
W.Andersson
2004-08-18
Inget nytt under solen. Ändå något sånär ok för att vara tv-film.
Noyah
2003-06-03
bara för dom vackra ormarna
Visa äldre kommentarer »