Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Love Me If You Dare


Som vuxna spelar Julien och Sophie den lek de uppfann när de var små. En lek som går ut på att göra de mest halsbrytande upptåg i utbyte mot ett symboliskt pris, en speldosa. När deras liv går skilda vägar och de tyngs av vuxenvärldens allvar blir också lekarna mer allvarliga.


Originaltitel Jeux d'enfants
Regissör Yann Samuell
Manus Yann Samuell, Jacky Cukier
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Marion Cotillard, Guillaume Canet, Élodie Navarre, Thibault Verhaeghe, Joséphine Lebas-Joly, Gérard Watkins, Emmanuelle Grönvold, Nathalie Nattier, Gilles Lellouche, Philippe Drecq, Julia Faure, Laëtizia Venezia Tarnowska, Robert Willar, Frédéric Geerts
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 562
Filmnummer 23916

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


abnormal
2019-05-27
Har sin charm och sina kvaliteter, men känns så oerhört osannolik att jag får svårt att bry mig. Oklart om det är meningen att tittaren så starkt ska ogilla huvudkaraktärerna, men det blir så för mig med tanke på hur osköna människor de är. Hade gillat filmen mer om deras lek var mer charmig, kärleksfull och socialt acceptabel.
Barneyk
2017-09-24
Jag gillar verkligen verkligen inledningen och idén med filmen men när dom växer upp och det ska skapas konflikter känns det bara krystat, frustrerande och idiotiskt. Dessutom tycker jag att lekfullheten och allvaret skär sig mot varandra i hur dom använder sig av det här. Men stark en inledning, flera starka moment även senare och en viss ovisshet kring vart filmen är på väg vilket gör den relativt underhållande håller kvar trean utan problem iaf. Men kunde varit så mycket bättre. Charmig stil.
Portugallien
2017-02-26
2+
idaho1981
2016-04-28
Fantastiskt skådespeleri och vackert foto. Sen tycker jag att den svävar ut lite väl mycket ibland i andra hälften. Historien känns intressant och man både tycker om och tycker inte om huvudkaraktärerna, det gillar jag.
ziferN
2013-06-09
Bra, vacker, välspelad, småkul, underhållande och minst sagt originell inom sin genre. Storyn är helt enkelt trevlig, kul och vacker i sin enkelhet med suveräna skådespeleri insatser från både Guillaume och esset Cotillard som levererar finfina scener tillsammans. Vissa scener tyckte jag särskilt mycket om då jag kände av känslorna inombords och flera scener var helt klart välgjorda. Filmen har dessutom ett vackert foto med fina färger som förgyller filmen helt. Jag måste dessutom även notera att filmen fick mig vid flera tillfällen mot slutet att nästan gråta. Det enda som jag kan klaga på är att filmen känns lite väl enkel för att få en fyra i betyg, så därför blir det en stark trea.
JimCarrey
2013-01-26
Den här franska versionen av "den vita stenen" är kanske lite väl kladdig. Filmen är lite snyggare än en genomsnittlig romcom men inte mindre billig
ses11
2013-01-17
Manic Pixie Dream girls och en rejäl skvätt yvig Jenuet-estetik; vad härligt!
BoffBoff
2010-10-24
Deras egoism gör mig illamående, men den är samtidigt söt och rolig, så tillslut blir det en trea. Som någon annan sa: som bäst en femma, som sämst en tvåa.
xani
2010-09-14
En film helt i min smak. Franmännen kan dem.
Abeautifulmind
2010-08-31
En søt och underhållande film, men tragiskt i vissa stunder, Slutet va antiklimax før mig men det är faktiskt den førsta Franska filmen jag sett (tror jag) Kan bero på att som nämt i andra kommentarer så är detta en typiskt fransk film, och jag är inte van vid själva upplägget alls av denna filmen. Den hade många underbara scener där man blev helt varm inombords och många scener där man fick helt ont i hjärtat. Tyvärr bara en trea från mig men tror att det är en film jag måste se fler gånger før att uppskatta den helt.
Visa äldre kommentarer »