Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Love Happens


Vi får följa Burke Ryan (Eckhart) som efter att ha förlorat sin fru skriver en bästsäljande bok om att kunna hantera sin sorg vid tragiska händelser. När han åker iväg på en affärsresa till Seattle stöter han på en kvinna som har varit på hans hotell och levererat blommor, (Aniston) och faller pladask för henne. Det är då det visar sig att han inte riktigt har kommit över sina känslor för sin döda fru.


Originaltitel Love Happens
Regissör Brandon Camp
Manus Brandon Camp, Mike Thompson
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Martin Sheen, Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Judy Greer, John Carroll Lynch, Joe Anderson (II), Gina Holden, Dan Fogler, Sasha Alexander, Frances Conroy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 999
Filmnummer 74782

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


TimBuckley
2020-08-07
Fin och välgjord/spelad - om än - endimensionell.
XJR
2020-01-13
Tämligen meningslös historia, som följer Hollywoodmallen till punkt och pricka. Inga överraskningar, man vet redan innan vad som kommer hända. Försöker hitta nåt bra med filmen, men... tyvärr. En svag 2:a.
mammene
2019-08-16
En typisk romantisk komedi, varken mer eller mindre med mycket känslor. Jag gillade det och det är skönt att få hamna i en romans och bli lite känslofull, och det blev jag. Aniston är perfekt som vanligt. Jag ger det en trea.
Bomkia
2018-12-08
För Hollywood för sitt eget bästa, ibland var den rörande, men sen det blev bara för romcom-igt. Kan de inte hålla sig mer på marken istället. Och varför behövde vi ens hela plot-linen om hans "stora TV-affär", den gav verkligen noll. Aniston och Eckhart är ok tillsammans, gillar man inte dom kan man lika gärna undvika filmen. 2a.
Robkiller
2018-02-15
Meningslöst drama med Aniston...
Cisco
2016-02-19
Ser ingen kemi alls mellan aniston och ackheart. Blir bara meningslöst och intetsägande.
Krille80
2015-01-02
Jag hade riktigt svårt för denna film och det främst för att filmen/filmskaparna inte vet vad de vill med filmen. Man lägger alltför stort fokus på Eckharts karaktär vilket gör Anistons karaktär liten vilket i sin tur inte skapar någon alls romantisk kemi eller känsla mellan dem. Då man ändå vill få med lite romantik så skadar detta i sin tur dramadelen. Tänk om man fullt ut hade fokuserat på att berätta en historia om sorg och förlust. Bäst i filmen är John Carroll Lynch som sörjande far. 2-
sawa
2014-12-30
OK. Intressant att se ännu en självhjälpare? Fast, han har tur som har insiktsfulla med-karaktärer.
asasae
2014-12-09
Patetisk film där han spelar amatör-psykolog... Men Aniston är ju upplyftande, så det blir ett lite bättre betyg tack vare henne.
Runlibr
2014-11-24
Oengagerande och den manlige huvudpersonen starkt okarismatisk. Brukar gilla Aniston men här får hon inte till det pga trist manus.
Visa äldre kommentarer »