Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Other Woman


Emilia har gått ut Harvard Law School och är nygift med Jack, en högeffektiv New York-advokat, som var hennes chef när hon började arbeta på hans advokatbyrå. Tyvärr tar hennes liv en oväntad vändning när Jack och Emilia förlorar sin nyfödda dotter. Emilia kämpar i sin sorg för att få kontakt med sin nye styvson, William, men finner det svårt att komma i kontakt med detta brådmogna barn. Kanske det svåraste hindret av alla för Emilia är att försöka klara av ständiga störningar från sin makes arga och svartsjuka ex-fru, Carolyne.


Originaltitel Love and Other Impossible Pursuits
Alternativ titel 17 Photos of Isabel
Regissör Don Roos
Manus Don Roos
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Natalie Portman, Scott Cohen, Lisa Kudrow, Charlie Tahan, Lauren Ambrose, Anthony Rapp, Debra Monk, Elizabeth Marvel, Michael Cristofer, Mary Joy, Mona Lerche, Tom Stratford
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 715
Filmnummer 77816

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-03-07
Ganska tung film, men bra..
Barneyk
2017-06-28
Mycket svag tvåa, gillar inte direkt någon karaktär och det känns onaturligt, krystat, styltigt och överdrivet. Kudrows karaktär är värst och får det bara att krypa i skinnet på mig. Men inte på ett sätt som att jag hatar karaktären utan för att den är så kasst skriven.
Vasp
2015-01-03
en trea känns för svagt helt enkelt. Får bli en fyra trots att jag inte riktigt kan motivera den för mig.
Tauriel
2014-09-05
Den börjar som ett trevligt melankoliskt familjedrama men blir ganska segdraget. Känns som att de byggde upp för några coola oväntade twister som sen aldrig kom. Landade stereotypt.
ziferN
2014-04-24
Inte en helt dålig film precis, men samtidigt ändå ganska ordinär som kanske faller ner på filmens alltför enkla regi. Men utöver det så har filmen en bra story som är svår att göra helt ointressant och Portman som alltid är bra, även här. Dessutom så lyckades filmen stundtals att förmedla känslor. Så en typisk trea får den allt.
Boondock_saint
2013-11-10
En film som handlar om en kvinna som sörjer och slutar platta håret. Helt okej större delen av filmen, men den är rätt seg och får mig att sträcka mig efter mobilen. Gillar inte att Lisa Kudrow inte kan göra sig av med sitt kroppsspråk och små ansiktstics, oavsett vad hon är med i tänker jag bara på Phoebe.
divaad
2013-04-24
Nathalie Portman blir bara snyggare ju längre filmen lider... Men vad hjälper det?
Zebulonm
2013-03-29
Skräp för mig. Riktigt Boooring.......
Volbeat
2012-08-19
En bra film helt enkelt. Bra handling och känslomässiga stunder finns det helt klart.
BadCharlotte
2012-08-14
Efter att ha sett den här så har jag riktigt svårt att förstå att Natalie Portman kan få så pass många roller som hon får. Otroligt seg och löjlig film som försöker mer än vad den klarar av. En svag tvåa.
Visa äldre kommentarer »