Love and Other Disasters

En amerikanska som arbetar på engelska Vogue i London försöker hjälpa sin homosexuelle rumskamrat att hitta en partner.

Originaltitel Love and Other Disasters
Alternativ titel Love (et ses petits désastres)
Regissör Alek Keshishian
Manus Alek Keshishian
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Brittany Murphy, Matthew Rhys, Santiago Cabrera, Samantha Bloom, Catherine Tate, Orlando Bloom, Gwyneth Paltrow, Elliot Cowan, Stephanie Beacham, Jamie Sives, Will Keen, Michael Lerner, Dawn French

AngelsDiary
2018-02-24
Cute
snyltare
2013-07-28
Jag fick direkt för mig att det var en tv-serie, och tänkte till slut "Det här var ju ett väldigt långt avsnitt asså." Men det säger rätt mycket om hela filmen. Karaktärer, dialoger, ingenting höll egentligen för en hel film. Fast om det HADE varit en tv-serie hade jag nog försökt att se nästa avsnitt!
ziferN
2013-01-18
Tja, den fungerade väl delvis att titta på för stunden men filmen saknade både mys- och charm för min del, helt och hållet. Filmen lyckades heller inte att engagera mig så mycket i början men det ändrades lite under andra halvan då den inte kändes lika seg. Filmen försökte dessutom att driva med genren men misslyckades med det själv. Brittany Murphy fungerar dock i filmen men någon bra eller eller särskild romcom är detta då inte. Svag trea.
Vertov
2012-12-29
Bra romcom
C_Gable
2012-12-28
Det absolut bästa med filmen var Dawn French medverkan!
fridafrajda
2012-12-15
svag 3:a
Virrpanna
2012-06-14
Väldigt bra film, mysig feelgoodfilm!
Kajsa91
2012-02-10
Otroligt mysig film och man dör lite smått när dom pratar.. Så fint!
Litsne
2011-06-11
Romcom+britter=>4
T3TRiS
2010-11-23
Gullig film, bra skådespel från många men inte alla.