Loser

Paul Tannek är en snäll kille från landet som har svårt att passa in på New Yorks universitet. Hans rumskompisar som helst av allt festar och jagar brudar, driver bara med honom. Inte ens hans drömtjej ser honom.
Originaltitel | Loser |
Regissör | Amy Heckerling |
Manus | Amy Heckerling |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Jason Biggs, Mena Suvari, Greg Kinnear, Jimmi Simpson, Zak Orth, Thomas Sadoski, Dan Aykroyd, Twink Caplan, Bobby Slayton, Robert Miano, Mollie Israel, Kedar Brown, Andy Dick, Colleen Camp |
Sist jag såg den sänkte jag från fyra till trea och nu är det dags att sänka igen. Den ger mig liksom ingenting, det finns vettigt material till en kortfilm, och då hade jag fokuserat på förhållandet mellan Dora och Edward, det är det mest intressanta i hela filmen.
Helt okej komedi.
Även om den har en hel del saker som är rätt bra, många bra detaljer och så, så är det ungefär lika många detaljer som drar ner den igen. I slutändan blir den inget speciellt alls.
Inte speciellt bra men inte heller en komedi som man stänger av innan den är slut. Som vanligt när det gäller komedi är den förutsägbar och egentligen är Loser inte någon skrattfest. En hyfsad film som fungerar att se.
Uthärdlig. Varken mer eller mindre.
Min tidigare fyra från 2005 känns helt fel. Jag sträcker mig till en svag, svag trea enbart pga att Jason och Mena är så gulliga ihop, annars är den ganska jobbig att se.
Det är hade varit en bra film om man tagit bort ~45 minuter i mitten.
Puckad kille jagar puckad tjej utan social mognad, bor alltför länge med puckon och återvänder till puckon som blåser honom igen. Alla blir nöjda på slutet med sina puckade liv. Hurra
Mysig, trevlig och underhållande college-film som lyckades att underhålla mig mer än väntat. Storyn är standard förutsägbar men filmen i sig är ändå väldigt mysig och trevlig att kolla på för stunden. Filmen fick mig dessutom att småskratta någon gång. Så ja, helt ok tidsfördriv som fungerade!
Orättvist utskälld komedi. Tycker den är härlig :D