Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Los Bando


Bästa vännerna Grim och Aksel har ända sedan de var åtta drömt om att vinna Norska Mästerskapet i Rock. Tillsammans bildar de gruppen Los Bando Immortale. Grim spelar trummor medan Aksel sjunger och spelar gitarr. Tyvärr är inte Aksels sångröst särskilt bra, utan snarare helt förfärlig. Men detta vågar inte Grim berätta för Aksel. När de oväntat väljs ut för att delta i NM i Rock måste Grim hitta en lösning - och det snabbt.


Originaltitel Los Bando
Regissör Christian Lo
Manus Arild Tryggestad
Genre Komedi, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Tage Johansen Hogness, Jakob Dyrud, Tiril Marie Høistad Berger, Jonas Hoff Oftebro, Nils Ole Oftebro, Ingar Helge Gimle, Frank Kjosås, Stig Henrik Hoff, Ine F Jansen, Hans-Erik Dyvik Husby, Vera Vitali, Nicole Falciani, Zahid Ali, Ingrid J Nordby
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11
Filmnummer 128804

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RustyFilm
2020-03-29
Det här är väl en film med målgrupp yngre tonåringar och barn men den kan ses av alla vidsynta. Med Arild Tryggestads originalmanus (original men inte originellt) i botten har Christian Lo (regissör) fått till en ”roadmovie” där karaktärerna har mängder med attityd. Attityd av typ missförståddhet. Ett bra exempel på detta är den lilla underskattade cellisten Thilda (Tiril Marie Høistad Berger). Hon liksom alla dom andra bandmedlemmarna är mycket välcastade. Även om filmen är lätt förutsägbara finns överraskande detaljer att njuta av. Budskapet är att du ska följ dina drömmar. Banalt, ja visst. Men i sammanhanget blir det väldigt charmigt.