Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Lorax


En miljöaktivist försöker rädda en skog från en girig fabriksdirektör. Till bådas förvåning kommer en lurvig karaktär för att lösa deras dilemma.


Originaltitel Dr. Seuss' The Lorax
Alternativ titel The Lorax
Regissör Chris Renaud, Kyle Balda
Manus Ken Daurio, Cinco Paul
Genre Animerad, Familjefilm, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Danny DeVito (röst), Betty White (röst), Sherry Lynn (röst), Zac Efron (röst), Ed Helms (röst), Willow Smith (röst), Taylor Swift (röst), Rob Riggle (röst), Nasim Pedrad (röst), Jenny Slate (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1146
Filmnummer 92740

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2017-04-08
Har flera småsaker jag gillar men överlag räcker det bara till en tvåa även om den är väldigt stark. Charmig och trevlig med bra budskap och det gör mig inget att det är övertydligt.
KyLLo
2015-07-08
Jag tycker att den är charmig på sina ställen och jag hade kanske höjt betyget med en annan story, för tyvärr blir det som en reklamfilm. Konstlat och med övertydligt budskap, åtminstone för en vuxen publik. Jag blir inte mottaglig helt enkelt.
Urfbert
2014-12-19
Jag rekommenderar att ni ser Nostalgia Critics recension av den här smörjan: https://www.youtube.com/watch?v=sYwwgeP5Jms Jag älskar filmer med miljöbudskap. Den här? Nej. Och sedan jag insett att det inte ens ligger i linje med vad författaren skapade känns den ännu värre. Suck.
Lotso
2014-07-03
I sin helhet en okej film jag fann dock Horton Hears a Who vara bättre men denna har fortfarande fin animation med en helt okej handling och ett par intressanta karaktärer. Det största problemet jag har med filmen är skurken och musik låtarna. Där är heller inte så många rim som de brukar vara i Dr. Seuss filmerna vilket jag faktiskt saknade lite. Som alltid ligger där ett bra budskap i alla dessa Dr. Seuss filmerna även i de hemskaste av de hemska Dr. Seuss filmerna så ligger där något budskap åt oss alla. UNLESS someone like you cares a whole awful lot, nothing is going to get better. It's not. - Dr. Seuss
Bengt_a
2014-01-28
Mina barn blev superdeprimerade av filmen då de insåg att det är precis detta som håller på att hända i t.ex. Amazonas, med skillnaden att det inte kommer bli ett lyckligt slut i verkligheten... :-(
TheHorrorfan
2013-10-20
Fin animering och en udda story. Det som hjälper upp den till en svag 4a är den underbara musiken.
snakesister
2013-09-19
Mysig! Mycket snygg animering.
dafreakish
2013-09-07
Småcharmigt och väldigt snyggt, om än aningen för gulligt animerat. Både storyn och animeringen hade mått bra av en mörkare och obehagligare ton men tyvärr är den väl lite för anpassad för barn i lägre åldrar. Dr. Seuss är ju rätt underlig och jag har svårt för hans historier men den här gången är det grundstoryn som är det bästa men filmens skapare har valt den gulliga, och övertydliga, vägen ut vilket är väldigt synd. Det kunde ha blivit bättre men trots imponerande röstskådespeleri så blir det inte bättre än en stark tvåa.
Blodqvist
2013-06-02
En bra film för barn med lite ful tråkig ironisk humor för dom som gillar sånt. Ett varmt framtidsbudskap.
FrökenBredwad
2013-05-22
Supermysig ju!
Visa äldre kommentarer »