Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Lonely Hearts Killers


Två mordutredare jagar Martha Beck och Raymond Fernandez - ett par som kallas "Lonely Hearts Killers" - som finner sina offer via kontaktannonser.


Originaltitel Lonely Hearts
Regissör Todd Robinson
Manus Todd Robinson
Genre Drama, Kriminalare, Romantik, Thriller, 2000-tal
Skådespelare John Travolta, James Gandolfini, Salma Hayek, Jared Leto, Laura Dern, Scott Caan, Dan Byrd, Alice Krige, Dagmara Dominczyk, Bailee Madison, Michael Gaston, Bruce MacVittie, John Doman, Ellen Travolta, Jason Gray-Stanford, Christa Campbell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 726
Filmnummer 40873

Recensioner

Skapad 2007-08-23 av Mat1az
Lonely Hearts, eller Lonley Hearts Killers som den även är känd som, baserar sig på en verklig mordgåta. Handlingen kretsar kring paret Martha Beck (Salma Hayek) och Raymond Fernandez (Jared Leto...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-11-26
John Travolta, James Gandolfini, Jared Leto och Laura Dern - hur hamnade ni i den här smörjan?
Krille80
2014-12-19
Film som kommer med väldigt intressant och duktiga skådisar i rollistan. Därför var det förvånande att under de inledande 40 min så är filmen både seg och tråkig. Inga intressanta scener eller chans för skådespelarna att visa sitt kunnande. Därefter kommer dock filmen igång och jag blir enagerad och känner spänning. Kunde ha blivit riktigt bra! 3-
Catwalker
2014-04-27
Intressant historia med bra skådisar, travolta levererar alltid, galdolfini funkar som alla andra italienättlingar både som polis och gangster, leto känns mer gångbar och mindre malplacerad än många andra rullar, och hayek är suverän som galen, kall biatch. :) Men är något som inte klaffar, om det är detaljerna i manuset och scenografin, men känns allt för lätt, känns spelat och ibland mer som en flott parfymreklam i fyrtiotalsförpackning än en skildring av kallhamrade mord. Tycker egentligen inte heller Leto och Hayek har någon bättre kemi, leto väger tyvärr lite lätt i många filmer på grund av sitt valpiga utseende, och skulle i så fall matchas med en "tjej" än en kvinna i salmas klass (eller vice versa)
JimCarrey
2013-02-14
Segt och oinspirerat. En historia som med största sannolikhet förtjänar något mycket bättre
dudson
2012-12-15
Shit vilket sjukt jävla par! Selma Hayeks kommentar the bear"s fucks in the woods var riktigt rolig i all bedrövelse.sen sånna fantastiska skådespelar insatser från Gandolfini och Travolta gör att det blir en 4a..
Gigi1943
2012-11-28
En riktigt bra fyrapoängare, kanske för att den var sevärd utan att gripa tag, jag håller med de som tycker att man inte känner nåt för alla figurerna, alltså blir filmen bara sevärd vartefter den framskrider. Lugnt och fint. Tycker den har drag av Bonny&Clyde , någon skrev att den har verklighetsbakgund, det visste jag inte (man lär sig mycket av att läsa all medlemmars kommnetarer, tack).
Pugie
2012-10-09
Irriterande med musik i varenda scen.
Kurt-Opeth
2012-08-29
Underskattad!
Jexxie
2012-03-27
Inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Dock smått obehaglig. Men jag kände aldrig att jag riktigt brydde mig om någon av karaktärerna och då blir det väldigt tråkigt. Sen hade det ju varit roligt om Salma hade vågat sig på att vara ful i en film (där hon egentligen ska vara det). Men i och med att hon inte direkt är någon talang så vågar de väl inte göra henne ful i filmen. Sämst!
kaj08
2010-11-04
En ganska så intressant thriller/deckare om ett riktigt fall från 40/50-talet. Härlig 40-tals känsla i filmen och väldigt bra skådespelarinsatser. Historien är rätt så tragisk och det skulle kunnat bli en riktigt bra film utav det hela. Tyvärr är det några "hollywood"-effekter inlagda i historien vilket förstör helheten. Ändå en stabil 3-a.
Visa äldre kommentarer »