Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

LOL


Möt Lola, även kallad "Lol". Hon är i den åldern då plugget är som mest krävande, kärleken som mest smärtsam, mamma Anne som allra jobbigast och kompisarna det viktigaste i livet.


Originaltitel LOL
Regissör Lisa Azuelos
Manus Lisa Azuelos
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Miley Cyrus, Demi Moore, Ashley Greene, Douglas Booth, Thomas Jane, Jay Hernandez, Marlo Thomas, Nora Dunn, Gina Gershon, Fisher Stevens, George Finn, Lina Esco, Ashley Hinshaw, Tanz Watson, Austin Nichols, Jean-Luc Bilodeau, Adam G Sevani
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 837
Filmnummer 89007

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2016-01-29
En skaplig genrefilm. Jag hade riktigt låga förväntningar och trodde att det skulle vara ännu en film som försöker bräcka andra i genren genom att vara ännu mer överdriven och att Miley gå mig på nerverna genom att driva omkring som en bortskämd och kaxig diva. Tji fick jag. Jag håller inte alls med om att det är mycket sexism, eller naket heller för den delen, särskilt inte sett till genren high school-film. Inga vilda fester, sexorgier, knarkande och cruisande. Nej, istället ganska mild och oskyldig i sin skildring. Den berättas ur tjejperspektiv och handlar främst om småflörtande med killar, vänner och familj. Om man nu ska måla upp objekt är det männen som är objekt, för ovanlighetens skull. Jag tycker att filmen funkar rätt bra eftersom det är tempo och inte blir genomsmörigt eller för överdrivet. Det känns inte som att den försöker chockera tittaren eller efterlikna andra filmer till pricka. Bristen tycker jag ligger i att den saknar det där lilla extra. Det finns inget klimax och ingenting som sticker ut mer än ett och annat oväntat skämt. Om man minns något från filmen är det förmodligen mest känslan och skådespelarna. Eller någon oväsentlig detalj, som att Mileys rollfigur skriver väldigt snabbt. Jag undrar om någon kan tyda hennes handstil. :)
dileva
2014-10-16
dåligt musik, mycket sexism och massa amerikansk smörja. Miley och Demi är bra dock. Stark etta.
AlbinWesley
2014-09-02
Det här var ju inte den LOL jag egentligen hade velat se, uppenbarligen, men tyckte den var okej. Den kändes mer uppriktig än vad filmer av detta slag oft gör. Eller, det är svårt att säga vilket slag filmen är av, och det är väl det som är bra. Den landar i något gränsland mellan förutsägbart och värdelöst trams och rätt så bra indie. Musiken är fin i alla fall! Och en del annat. Även om mycket är rätt träigt också.
mageek
2014-08-24
Vet inte varför jag inte ger den här en etta. Egentligen är den rätt kass. Men som underhållning när man låg bakfull och käkade pizza gjorde den sitt jobb
kokosbollen
2013-10-27
En småmysig film som är prefekt att se när man inte har något bättre för sig! Klar värd trea!
ergopliroforia
2013-08-15
OMG overkligt. troligt att lola inte skulle ha leveransrapport när hon skickar till Kyle..
Kossan77
2013-06-30
En av dom bästa filmerna jag har sett
4fia
2013-06-17
"möt lola även kallad lol" okej LOL
trailer
2013-05-10
Ja. Förutsägbar mor-dotter film är en rätt bra sammanfattning...
Darn
2013-05-05
Herregud vilken gräslig film. Värdelöst manus, otajmad klippning och plastiga människor överallt. Att den dessutom verkar vara en film anpassad för tjejer visar snarare hur filmvärlden vill att tjejer ska uppfatta världen, vilket är hemskt.
Visa äldre kommentarer »