Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Lo and Behold, Reveries of the Connected World


En dokumentär som kartlägger och problematiserar internets utveckling och användande utifrån både optimistiska och pessimistiska perspektiv samt erfarenheter.


Originaltitel Lo and Behold, Reveries of the Connected World
Regissör Werner Herzog
Genre 2010-tal, Dokumentär
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 179
Filmnummer 120464

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2018-08-03
Ett intressant ämne i händerna på Herzog kan inte gärna bli dåligt, och även om filmen inte direkt känns revolutionerande ifall man har haft ett visst intresse för sådana här frågor sedan tidigare, så lyckas den ändå väcka en del tankar. Ämnet är brett dock, vilket gör att allt blir lite svepande, men Herzog har lyckats hitta relevanta intervjuobjekt, och en del oväntade vinklar. Det är inte hans bästa dokumentär på något vis, men den är sevärd
Starkbröl
2018-08-01
Det verkar vara ett försök att göra en Adam Curtis-typ av dokumentär med ett fritt tankeflöde men det fungerar inte alls lika bra. Väldigt splittrad och fragmentarisk och vissa frågor gränsar till det patetiska. Innehåller ändå klart intressanta delar.
Genstruktur
2018-07-15
De avslutande filosofiska delarna var bra, skulle varit mer sådant!
Tonti
2018-03-28
Helt klart den svagaste dokumentär jag sett hittills av herz. Anekdotisk på ett ganska oinspirerande sätt, känns som att den aldrig kommer åt kärnan i nån av alla de företeelser den försöker ta upp, och vissa inslag är oerhört billiga. Finns såklart ett par ljuspunkter men i slutändan otillfredsställande,
Mekong
2017-12-07
Herzog är såklart alltid en favorit, men här blir det aldrig riktigt så intressant som jag hoppats. En del vanliga ämnen och frågor kring internet tas upp, men utan att komma fram till något speciellt nytt. Bra, men ändå en lätt besvikelse.
Engravadlax
2017-03-15
Lite spretigt.
Afflicter
2017-02-03
En lite annorlunda Herzog-dokumentär. Det handlar om galenskap, men på ett helt annat sätt.
lekke
2017-01-11
Spridda anekdoter om internet. Hade fungerat bra som ett specialnummer av valfri datortidning, men i filmform kändes den kanske aningen för lång.
stgurgel
2017-01-01
Herzog snubblar runt i högform och får till en dokumentär med spretiga bitar som man själv får försöka pussla ihop några egna tankar ur
mongomoves
2016-12-29
bra när det är lite mer filosoferande, men vissa av inslagen känns både meningslösa och förlegade. el-allergiker liksom? kom igen.
Visa äldre kommentarer »