Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

50/50


Adam är 27 år och får, trots sitt hälsosamma liv, en allvarlig cancerdiagnos. För att hantera sin nya situation har han den bästa och inte helt smidiga polaren Kyle, sin chockade mamma, flickvännen Rachael och den nyutexaminerade terapeuten Katie som tar sig an Adam som sin tredje patient - någonsin.


Originaltitel 50/50
Regissör Jonathan Levine
Manus Will Reiser
Genre Drama, Komedi, Romantik, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard, Anjelica Huston, Serge Houde, Andrew Airlie, Matt Frewer, Philip Baker Hall, Sugar Lyn Beard, Yee Jee Tso, Sarah Smyth, Peter Kelamis, Jessica Parker Kennedy, Laura Bertram
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5940
Filmnummer 84198

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sheepy
2022-12-01
Joseph Gordon-Levitt gör en stabil insats men mixen av komedi och drama funkar inte. De flesta chanser till berörande scener raseras av att Seth Rogen drar ett under-bältet skämt.
hsimpson
2019-05-30
Blir tramsigare än den behöver vara, och är inte så djup som den hade kunnat vara. Synd, för den har potential. Stark tvåa.
Gordyal
2019-03-29
Charmig och trevlig utan att vara sliskig. Jag gillar definitivt relationen mellan Adam och Kyle. Dessutom är scenen då Kyle har varit på vernissage vansinnigt roligt. Bra lir av Gordon-Levitt i denna väl fungerande bagatell. (8/15)
sawa
2018-09-16
Bra, om än lite väl lätt i hur påverkad man blir av medicineringen, trovärdig historia. Joseph Gordon-Levitt och Anna Kendrick bra, Seth Rogen oftast lite väl mycket (som han brukar).
picklessmulan
2018-08-27
Trevlig film om ett högst Aktuellt ämne. Pendlar mellan 3 och 4. Men eftersom jag både skrattade och var nära till gråt visar att filmen berörde. Slutresultatet hamnar därför på en 4a
Rai
2018-03-11
Nä, jag tycker faktiskt den här filmen är ganska fång!!!
Ymir
2017-07-10
Joseph Gordon-Levitt lyfter hela filmen, som vanligt.
Memmem
2017-03-10
Trevligt relationsdrama om cancer! En lagom lång film som inleds lite trevande och ointressant, men som blir bättre allteftersom, utom alldeles i slutet. Det handlar om Adam, en skötsam 27-årig yngling med en klumpig men lojal kompis, en målande flickvän och en dominant mamma. Adam får ett besked att han har cancer i ryggraden av en stressad och ointresserad läkare. Adam berättar om cancern först för sin kompis, sedan flickvännen och till sist mamman. Alla tar det olika, men försöker muntra upp honom. Behandlingen inleds och han känner sig sämre. Han får sig tilldelad en mycket ung och osäker kvinnlig psykolog, som han irriterar sig på, men senare börjar uppskatta. Trots att Adam har ryggradscancer handlar filmen mest om relationer. Flickvännen med beslutsvånda om hur hon ska stötta honom, mamman han träffar sällan och sluter sig mot, kompisen som blir hans bästa och närmsta stöd. Sjukhusscenerna innehåller en del fel som den vanlige tittaren inte märker. Väl spelat, men inte jättebra, av Adam, av kompisen och av den osäkra psykologen. Bilder från Adams bostad, sjukhuset och psykologens mottagningsrum samt en hel del utomhusscener. Följsam musik. Betyg:3½-
annchen81
2017-03-09
Särskilt Gordon-Lewitt och Kendrick gör fina karaktärer, jag gillar dem som skådespelare sedan tidigare. Rogen är lite over the top, men det är ju hans grej. En väldigt fin film, och ger chanser till att gråta också. Jag sätter en fyra men vet inte varför jag inte ger en femma? Kanske ändrar mig framöver om filmen lever kvar i mig längre.
Stygga-Vargen
2016-10-21
Seth Rogen spelar samma gamla karaktär på sitt vanliga sätt, vilket börjar bli ganska tjatigt nu. I övrigt är filmen faktiskt väldigt bra.
Visa äldre kommentarer »