2.5

Live!

Hur långt är man beredd att gå som pressad TV-producent? Över lik, skulle bli Katys svar, när hon i detta syfte skapar TV-programmet Live!, där fem av de tävlande vinner fem miljoner dollar var - medan förloraren betalar med sitt liv i ett direktsänt parti av rysk roulette.

Originaltitel Live!
Regissör Bill Guttentag
Manus Bill Guttentag
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Eva Mendes, David Krumholtz, Eric Lively, Katie Cassidy, Jeffrey Dean Morgan, Jay Hernandez, Monet Mazur, Danny Comden, Missi Pyle, Andre Braugher, Charlotte Ross, Michelle Krusiec, Mageina Tovah, Beau Garrett, Robin Paul, Todd Stashwick, Rob Brown (I)

2018-08-04
Inte min typ av film!!
AlbinWesley
2015-08-18
Vad sval kritik den här har fått överallt... jag tycker det är en fullt funktionsduglig satir, som väger upp viss dumhet med att faktiskt lyckas vara lite nervig när det väl är dags.

2011-09-22
Patetiskt.
8ara90
2011-06-20
Obehaglig, spännande med lite sawkänsla över det hela. Hatar Eva Mendes i den här filmen. Älskar älskar älskar Jeffrey Dean Morgan. Filmen i sig är inte så bra, men helt klart minnesvärd.
cpgrisen
2009-12-10
cool film, intressant men samtidigt jävligt obehaglig. definitivt sevärd.
Fredrik83
2009-11-10
Intressant film med oerhört intressanta moraliska frågor. Det är sjukt att man kommer på ett sånt tv-program och att så mycket ställer upp men för 5 miljoner dollar skulle nog många göra nästan vad som helst
anemona74
2009-08-25
Hmm vilken enormt cynisk värld vi lever i, där vissa är beredda att göra vad som helst för att synas i tv - eller för tittarsiffror (även om verkligehten kommer ikapp). Helt okej film som väcker frågor, men jag gillar inte slutet
bjornnyquist
2009-07-26
Vill bara poängtera att 5 av dom 6 deltagarna kan ju uppfylla sina vildaste drömmar och får möjligheten till ett riktigt bra liv och att 1 av dom 6 misslyckas. Visst det är brutalt men hur många skulle inte ta den chansen på riktigt? En chans från början på 84% att vinna 40 miljoner, var kan man hitta bättre odds? Men visst sjuk program idé och på riktigt tror jag inte att särskilt många skulle våga trycka av. Såg bara sista timmen, vet inte vad jag ska sätta för betyg, men skulle väl blivit en tvåa eller trea kan jag säga..
Slutsats
2009-07-10
usla skådespelare och helt orealistisk
BadCharlotte
2009-05-11
Hann aldrig se slutet, men det jag hann se var inte mycket att hurra för. Rolig idé annars, därav tvåan.