2.3
2000
USA
90min
IMDb
Långt ner i underjorden tillbringar den blyge och tafatte Nicky dagarna på sitt rum med att lyssna på sitt favoritheavymetalband, medan hans två
äldre bröder, Adrian
Tim Herlihy, Adam Sandler, Steven Brill |
Genre |
Komedi, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare |
Harvey Keitel, Adam Sandler, Rhys Ifans, Patricia Arquette, Reese Witherspoon, Rodney Dangerfield, Jon Lovitz, Dana Carvey, Kevin Nealon, Tommy 'Tiny' Lister, Laura Harring, Allen Covert, Quentin Tarantino, Rob Schneider, Clint Howard, John Witherspoon |
Betygsätt |
Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal |
8603 |
Filmnummer |
1587 |
Om man tänker lite närmare på sådana är filmer så är dem ganska roliga eller i alla fall vissa som sker i filmen. Folk kan snubbla eller vara allmänt dumma, precis som Chaplin en gång i tiden... Läs mer »
Vulgär? Ja.
Sanslöst smaklös? Ja.
Rolig? Ja.
Handling? Tja, pappa Djävulen tycker inte att någon av hans 3 söner är mogna att ta över ansvaret. Nickys storbrorsor surnar till och bestämmer s... Läs mer »
You love acting. I love pissing!! haahaa"). Hunden rockar!! Även fast jag såg denna på bio när det begav sig så hade jag nada minne av Little-Nicky. Så det var verkligen en god ide att för en väl väntad omtitt. Satans rolig komedi utan något pk-filter eller hämningar. Visst så brukar Sandler göra mig irriterad & sömning med sitt frånvarande agerande. Filmen hjälps upp av dom andra skådespelarna som faktiskt gör Little-Nicky otroligt sevärd isssh en regnig söndag. Härligt även med en retro återblick till den tidens (inne) musik. + även till Keitel som mot slutet endast har en mun och 2-händer kvar stackarn hiihiii)
Usel, vidrig och vidriga Adam Sandler!!!!
Kan inte låta bli att gilla såna här "antipräktiga" filmer.
Okej, rolig och knäpp film.
inte bra alls men vissa scener var lite småroliga. adam sandler är verkligen kass här han är värd en etta men övriga skådisar är rätt ok
Vid tiden för denna filmens ankomst så gillade jag faktiskt Adam Sandler och köpte VHS:en direkt. En film jag såg en gång men aldrig igen. 1+
Var tvungen att se om den då det är en favvo-film till en kompis som ofta refererar till den. Hade dock förträngt att Sandler hade sin nu ökända "Sandler-röst" i denna. Uppskattar den inte alls lika mycket som min kompis, men den har sina poänger. Klart bäst är scenen i början med Jon Lovitz. Det lyfter upp den till en trea. Märks att skaparna är väldigt fascinerade av den då "nya" CGI-tekniken då det används mycket. Funkade nog då, men ser lite halvtaskigt ut idag. 5/10
Det var bara en person som lyckades få mig att le, Rodney Dangerfield. Som var med vad? Tre minuter av filmen? Förutom honom så var filmen irriterande! Adam Sandler var irriterande! Allting var irriterande!
När jag var liten tyckte jag den här var jätterolig, inte så mkt nu..
Tänkte sätta en tvåa pga Ozzy Osbourne men jag stör mig så otroligt mycket på Adam Sandler så det fick bli en etta. Log några gånger men annars var den verkligen inte rolig.