Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Little Boy Blue


I en håla i Texas bor Jimmy West. Vid 19 års ålder inser han att det i familjens förflutna finns något hemskt och skrämmande. Den enda som känner till vad som hänt är hans far, en sadistisk och sjuk man som tvingar Jimmy att ha intimt umgänge med hans fru.


Originaltitel Little Boy Blue
Regissör Antonio Tibaldi
Manus Michael Boston
Genre 90-tal, Drama
Skådespelare Ryan Phillippe, Nastassja Kinski, John Savage, Shirley Knight, Tyrin Turner, Jenny Lewis, Brent Jennings, John Doman, Devon Michael, Adam Burke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 67
Filmnummer 24482

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2014-03-10
Riktig spännande ända från början till slutet. Den är så bra och spännande. Lite skruvad med men det är det som gör filmen så bra och spännande. Slutet gillar jag och filmen tröttnar jag aldrig på att se. Äntligen har jag filmen hemma nu!!
Harford
2012-05-03
Bitvis spännande och välgjord, Phillipe är riktigt bra i vissa scener, precis som John Savage. Men filmen håller inte ihop ända till slutet.
MaxMackan
2011-12-17
Kompetent idé, kompetent skådespeleri, men som många har sagt kunde blivit mycket bättre. Tyckte "twisten" mot slutet med historien bakom "Little boy blue" var riktigt vek och långsökt och tillförde inte någonting tvärtom tog den lite udden av hela filmen, som om det var ett sett att göra allting mer okej och inte lika hemskt. Det drar ner betyget rejält i mina ögon. En independent-rulle kan gott kosta på sig att våga ta risker man inte fått i en stor hollywood-produktion.
Jensx15
2010-01-27
En väldigt bra film som kunde varit mycket bättre. Det är som ett stort hål i mitten av filmen som drar ner betyget som lätt hade kunnat bli en fyra.
Gordyal
2009-03-23
Borde ha varit riktigt bra, borde ha varit riktigt obehaglig. Istället bjuds vi på ett odynamiskt drama som tittaren ska tvingas tycka vara intressant genom att på ett billigt och klumpigt sätt undanhållas information. (5+/15)
jonbo
2007-06-23
Välspelat och förhållandevis intressant. Kul att se John Savage i en lite bättre film än mycket annat han gjort senaste decennierna.
film/spel_nörd
2007-05-28
denna film är riktigt jävla störd... tyckte den hade en jävla potencial i början och att huvudämnet var bra, men efter ett tag blev det bara på tok för många "sidospår" eller rättare sagt opassande olyckliga händelser... det jag irriterade mig mest på var sjukhuvet till farsa, asså man fick aldrig riktigt fingret på vad han var för typ... asså MYCKET GRAVT KÖRD MÄNNISKA... hur som helst var det vell bra skådespel o så... vet faan inte heller vad jag ska detta för betyg...men det får vell bli en trea tills vidare...
WillyV
2006-02-01
Jag håller med. Obehagligt incestdrama.
Bima
2005-11-18
Tycker den är väl värd att se.