Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Like Crazy


När en brittisk collegestudent blir kär i en amerikansk klasskompis påbörjas en passionerad och livsomvälvande resa. Vad de ännu inte räknat ut är att de snart måste skiljas åt.


Originaltitel Like Crazy
Regissör Drake Doremus
Manus Drake Doremus, Ben York Jones
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Anton Yelchin, Felicity Jones, Jennifer Lawrence, Charlie Bewley, Alex Kingston, Oliver Muirhead, Finola Hughes, Chris Messina, Ben York Jones, Jamie Thomas King, Amanda Carlin, Barry Sabath, Keeley Hazell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 825
Filmnummer 87366

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-01-19
Jösses, den kärleken, den kärleken... Det går rätt fort att trötta på sådana här relations filmer...
colorspace
2017-09-05
Jättefin, men också jättesorlig.
RunRiot
2017-08-21
Jag har otroligt svårt för Felicity Jones som skådespelare, vilket gör att jag inte riktigt kan sympatisera med hennes karaktär. Den börjar helt okej, men blir alldeles för seg och långtråkig och till slut skiter jag ärligt talat i hur det går för karaktärerna. Alla tidshoppen gör den dessutom svår att hänga med i ibland. Not my cup of tea.

2017-08-01
Omg, denna film berörde mig verkligen. Brukar inte orka kolla på denna typ av film. Miss Felicity Jones och Yelchin höjer hela filmen, synd att han inte lever längre. Romantisk drama i allra högsta grad.
supermancover
2017-05-12
Blir uppriktigt ledsen över att tänka på att Yelchin inte lever längre. Han hade kunnat gå så extremt långt. Bland de bästa.
Bomkia
2017-02-01
Kanske lite väl seg och "verklighetstrogen". Överlever mycket på bra skådespelarprestationer. 3a.
Almgren
2016-11-02
En annorlunda variant på romcom, som levererar det den försöker med, men som också har lite problem med att sälja det. Slutet var dock något utöver det vanliga och fick nästan upp betyget till en fyra.
idaho1981
2016-03-14
Lite väl snabba vändningar ibland som drar ner betyget lite och man får inte helt komma karaktärerna tillräckligt nära för att förstå hur de fortsätter hålla i år alla dessa år. Dock så är skådespeleriet fantastiskt och den imporvisatoriska stilen blir väldigt naturlig, så den ligger på en stark 4a och historien på en 3a, så det får väl bli en svag fyra...
FUR
2015-11-13
efter ännu en omtitt är det svårtolkade slutet det enda som drar neråt, imo!
Grillo
2014-06-17
Småmysig och lågmäld, men det gick lite lättare än jag trodde för dem. Kanske gjorde det filmen lite mer realistisk att det inte var så mycket krig mot myndigheter i fokus som jag väntat mig, men vad vet jag?
Visa äldre kommentarer »