Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Lightyear


Medan han tillbringar åratal med att försöka återvända hem, möter den strandsatte Space Rangern Buzz Lightyear en armé av hänsynslösa robotar under kommando av Zurg som försöker stjäla hans bränslekälla.


Originaltitel Lightyear
Regissör Angus MacLane
Manus Angus MacLane, Matthew Aldrich, Jason Headley
Genre Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, 2020-talet
Skådespelare Chris Evans (röst), Keke Palmer (röst), Peter Sohn (röst), Taika Waititi (röst), James Brolin (röst), Dale Soules (röst), Uzo Aduba (röst), Mary McDonald-Lewis (röst), Isiah Whitlock Jr (röst), Angus MacLane (röst), Bill Hader (röst), Efren Ramirez (röst), Keira Hairston (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 104
Filmnummer 142737

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


drl0g
2022-08-27
En standard sci-fi actionfilm med en känd karaktär i huvudrollen. Ingen kärlek bara pengar, svag 2a.
Nathalena
2022-08-20
För lite charm och komik, lam story, för mycket fokus på att vara pk korrekta. Näh inget att sätta i julgranen. Inte ens barnen skrattade tillräckligt för att vara en Pixar film.
Spook
2022-08-18
Tim Allen borde varit med och gjort någon röst till denna...
Spook
2022-08-18
Tim Allen borde varit med och gjort någon röst till denna...
Commandante
2022-08-15
Mycket snygg film, men upplägget är konstigt. Borde inte grejen med rymdjägaren Buzz vara att han är ute i rymden, på flera olika planeter? Här är han plötsligt strandsatt på ett ställe. Och är det inte lite konstigt att tidsförskjutningen vid rymdfärder är en överraskning för alla inblandade? Är inte det något de självklart borde känna till, givet att de kom till planeten i ett rymdskepp? Storyns avslutande twist är tyvärr också ganska lam, vilket gör att den i början rätt lovande filmen slutar på godkänt.
Rai
2022-08-06
Tja, gillar man barnfilmer och inte kan nå till en högre nivå som vuxen så är väl denna film helt okej...
Stygga-Vargen
2022-08-04
Den var faktiskt långt över förväntan! Snyggt animerad, bra story och katten är ju hur rolig som helst! Enda negativa är väl att de har ändrat Buzz Lightyears utseende lite och att filmen är lite PK på ett ställe. Men den är klart sevärd och jag hoppas att katten får en egen film.