2.3
2.3
Life of the Party

När hennes man plötsligt dumpar henne bestämmer sig hemmafrun Deanna för att börja plugga på college igen. Hon hamnar i samma skola och klass som sin dotter, som inte är helt såld på idén.
Originaltitel | Life of the Party |
Regissör | Ben Falcone |
Manus | Ben Falcone, Melissa McCarthy |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Melissa McCarthy, Molly Gordon, Gillian Jacobs, Luke Benward, Maya Rudolph, Matt Walsh, Julie Bowen, Adria Arjona, Jessie Ennis, Debby Ryan, Yani Simone, Stephen Root, Jacki Weaver, Chris Parnell, Heidi Gardner, Jimmy O Yang, Damon Jones, Nat Faxon |
Jösses vilket fåneri
En lättsam och harmlös komedi som faktiskt under stora delar är både mysig och rolig. Melissa McCarthy fungerar här bättre än i många av hennes andra komedier men den som stjäl showen och som jag nu inser att jag älskar är Maya Rudolph. Så rolig. En film som fungerar för stunden men som snart kommer lämna minnet, undantaget då Maya Rudolphs insats.
Alltså vad har man för ambitionsnivå här, det är ju pinsamt. Varför vill man göra en sån här film när man vet att den kommer suga?
Hade glömt bort hur irriterande Melissa McCarthy kan vara. Inget minnesvärt direkt. Maya Rudolph fick mig dock att skratta några gånger.
En 3:a bara för att Melissa McCarthy är så rolig!
Harmlös men tyvärr inte speciellt rolig och alldeles för övertydlig i sitt feministiska budskap. Maya Rudolph äger!
McCarthy räddar denna film som hon och hennes man skrivit (han har regisserat). Utan henne hade den fallit pladask då den är full av onödigt långa och meningslösa scener. Slutet lämnar dessutom en hel del att önska. Tvåan är oerhört svag men några skratt fick man i alla fall.
Snäll trea, McCarthys charm räddar en del.
Funkar en sleten söndagskväll.
Underhållande nog för vad den är, första kvarten är dock riktigt bottennapp men den tar sig. Svag 3a