Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Life


Två främlingar möts och omständigheterna för dem till södern för lite olaglig spritsmuggling tillsammans. Väl där faller en död man bokstavligen i deras armar och de anklagas för mordet. Domen blir livstids fängelse.


Originaltitel Life
Regissör Ted Demme
Manus Robert Ramsey, Matthew Stone
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Martin Lawrence, Eddie Murphy, Obba Babatunde, Nick Cassavetes, Anthony Anderson, Barry Shabaka Henley, Brent Jennings, Bernie Mac, Miguel A Núñez Jr, Michael Taliferro, Guy Torry, Bokeem Woodbine, Ned Beatty, Lisa Nicole Carson, O'Neal Compton, R Lee Ermey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1570
Filmnummer 1637

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2018-04-23
Jag hade noll förväntningar på en film med Murphy och Lawrence i huvudrollerna och det börjar lika irriterande som väntat - men det blir allt bättre efter hand och sista halvtimmen för upp filmen till en trea.
Devilock
2018-04-11
Inte tillräckligt rolig för att vara komedi och inte tillräckligt gripande för att vara drama...
Barneyk
2017-06-18
Finns ändå något fint och charmigt här med en bra poäng. Men jag gillar inte direkt kemin och humorn och allt känns väldigt platt och jag känner liksom inget.
Krille80
2014-12-14
Första gången(-99) jag såg denna film satt jag ensam på en biograf på en färja hem från Newcastle. Vågorna gick höga och jag blev snabbt sjösjuk och under hela filmen satt jag blixtstilla för minsta rörelse hade fått mig att spy. Därför hade jag länge mindre bra minnen om denna film. Efter att sett om den så har jag större uppskattning för den.
Xenox
2012-07-09
En mycket bra film som både är rolig och dramatisk. Murphy och Lawrence är dessutom jättebra i huvudrollerna. Stark fyra.
dafreakish
2012-07-08
Överraskande mysig film med rätt rolig Murphy och en ovanligt nedtonaf Lawrence. Även om den är väldigt förutsägbar så blir man aldrig uttråkad. Positiv överraskning men Demme är en rätt habil regissör å andra sidan.
Palmertz
2012-03-17
Håller med soycd. "Ren komedi känns som en felbedömning. Snarare ett fint och lättsamt drama. Förvånad över Martin och Eddies insats."
Amx
2010-09-06
Den är bra, men det blir lite för mycket "nigger talk" i slutändan.
soycd
2010-06-29
Ren komedi känns som en felbedömning. Snarare ett fint och lättsamt drama. Förvånad över Martin och Eddies insats.
ziferN
2009-10-10
Såg den för många år sedan och vi tyckte den var rätt så rolig, tack vare Eddie Murphy.
Visa äldre kommentarer »