1.6
1.6
Leprechaun in the Hood
Han har varit ute på landet, han har varit mitt i stan, han har varit i Las Vegas, han har till och med varit i rymden, nu är det onda trollet i DA HOOD!

Originaltitel | Leprechaun in the Hood |
Regissör | Rob Spera |
Manus | Doug Hall, John Huffman |
Genre | Drama, Komedi, Action, Musikal, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Coolio, Ice-T, Warwick Davis, Chrystee, Pharris, A T Montgomery, Sebastian, Ivory Ocean |
Så jäkla fånig att det blir en viss humor av detta spektakel...
Hela grejen med leprechaunfilmerna är (tycker jag) humorn samt skojiga och kreativa sätt att ha ihjäl folk, här fungerar humorn hjälpligt och morden är mest trista. Leprechaun In Space var en riktig skräprulle, men framstår som ett mästerverk i jämförelse.
Vätten rappar i förorten. Riktigt usel.
Skruvad, underhållande och tokrolig komedi med bra skådespelare. Något mästerverk är det ju inte men jag tycker att det här är en film man bör ha sett.
Visst finns här humor som visar på viss självdistans, men det hjälper liksom inte när det är så här tramsigt.
Otroligt dålig.
Här haglar ordvitsarna som ett spöregn och det är det som är så skönt med Leprechaun filmerna!). en av dom bättre i serien där den sjuka humorn är på topp#)
Sann humor!
När man trodde att det inte gick att göra en sämre del i denna genomusla serie så dök denna upp. Så varför såg man den? Ja, varför såg man någon av filmerna? Masochism?
Så dåligt att det gör ont...