Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Lemony Snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv


De tre syskonen i familjen Baudelaire får en dag den hemska nyheten att deras föräldrar har dött i en brand. Barnen ärver föräldrarnas stora förmögenhet, men får inte använda den förrän de är myndiga. De skickas iväg för att bo hos en avlägsen släkting. Där upptäcker de snart att han planerar att sno åt sig hela deras arv själv. Baserad på de bästsäljande böckerna skrivna av Daniel Handler, under pseudonymen Lemony Snicket.


Originaltitel Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
Regissör Brad Silberling
Manus Robert Gordon (V)
Genre Komedi, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Jim Carrey, Meryl Streep, Jude Law (röst), Emily Browning, Liam Aiken, Kara Hoffman, Shelby Hoffman, Timothy Spall, Billy Connolly, Catherine O'Hara, Luis Guzmán, Jamie Harris, Craig Ferguson, Jennifer Coolidge, Jane Adams (II), Cedric the Entertainer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9573
Filmnummer 22748

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av
Det börjar med en dansande alf och en trallvänlig melodi, men vilken typ av film som en sådan inledning kunde ha resulterat i får vi dock aldrig veta, eftersom den snabbt bereder plats för någon...   Läs mer »

Skapad 2019-12-13 av
Efter att syskonen Baudelaires föräldrar dör blir deras arv hett eftertraktat av den onda greven Olaf, som tänker göra allt för att komma åt pengarna. Lemony Snickets (tänker aldrig skriva de...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av connya
Jag tycker personligen att det görs alldeles för få fantasy/äventyrsfilmer och törstar ofta desperat efter filmer som tar med mig till andra världar eller stannar kvar i den här världen då de...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-12-21
Nej, jag tycker den blir för skrikig,,,
ToddDowney
2018-01-26
Även om tv serien från netflix är bättre är detta en väldigt underhållande film med en Jim Carrey i högform!
Starkbröl
2017-01-17
Förvånansvärt värdelös. Egentligen finns det möjligheter här men det tas inte till vara, det fastnar i statisk regi och en överspelande Jim Carrey. Till och med Meryl Streep är usel. Tim Burton utan Tim Burton fungerar inte.
Tatty
2016-10-23
Ganska bra men ändå lite vrickat film med Jim Carrey som spelar bra i filmen. Gillar även Meryl Streep som också spelar bra. Filmen kan va rolig med.

2016-10-09
Ganske så bra og har noen kvaliteter.+3.
Jamesa
2016-04-03
Riktigt, riktigt bra. Ska se om den närsomhelst. Carrey och barnen är strålande.
Krille80
2014-11-29
Jag måste låna text från en recension på MovieZine för den beskriver exakt mina känslor: "Någon har äntligen fått för sig att göra en Tim Burton-matiné som blandar vacker visuell scenografi med lättsamt melodramatisk berättarteknik som hämtad ur en Dickensroman." Jag gillade detta och Jim Carrey är i gammal god form. Bra barnskådisar! 4-
JohnMcClane
2014-09-25
Så fruktansvärt usel film, men gillade den när jag var liten så den får en 2:a... en snäll en

2014-09-07
Lite beklämmande att det handlar om rika entreprenörer som besegrar fattiga kulturarbetare.
BruceIV
2014-05-18
Minns den som mysig, men den har inte lämnat något direkt avtryck. Det är som att jag vill tycka om den mer än vad jag faktiskt gör...
Visa äldre kommentarer »