Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Legenden om Zorro


Alejandro och den vackra temperamentfulla Elena är nu gifta och har en tioårig son, Joaquin. Sonen vet ingenting om sin fars hemliga identitet som fäktande hjälte och Elena tycker det är lika bra. Hon skulle vara gladast om Alejandro la ned sitt svärd en gång för alla. Men när skurkar hotar Kaliforniens statsskick, är det dags för Zorro att rycka in igen, vad Elena än tycker.


Originaltitel Legend of Zorro
Regissör Martin Campbell
Manus Alex Kurtzman, Roberto Orci
Genre Drama, Action, Äventyr, Western, 2000-tal
Skådespelare Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell, Adrian Alonso, Pedro Armendáriz Jr, Michel Bos, Nick Chinlund, Giovanna Zacarías
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4090
Filmnummer 27967

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Troop
Ahhh, det finns nog inget som en riktig sågning! Det var just därför jag valde att tillgodogöra mig de sista två timmarna av den här horribla berättelsen. ”Vänta lite, filmen är ju i stort s...   Läs mer »

Kommentarer


picklessmulan
2019-07-13
Tycker denna är lika bra som första filmen. Bra familjefilm.
Rai
2018-01-19
Gäsp...
Ghostface
2017-01-31
Måste vara en av de mest meningslösa uppföljare som har gjorts med tanke på att ettan var ett mer väl godkänt matinéäventyr. Här finns det ingenting som kan rättfärdiga filmens existens. En slarvig och livlöst berättad historia får mig att glömma bort den charm som Banderas och Zeta Jones ändå har.
Krille80
2014-11-16
Ett sådant härligt matinèäventyr som den första filmen var är svårt att följa upp. Man lyckas inte heller om man ser till hellheten men det man lyckas med här är fotot, kläder, scenografi, fightscener och det härliga samspelet mellan sympatiske Banderas och vackra Zeta-Jones. Historien känns dock inte riktigt lyckad utan väldigt ooriginell. 2+
JouCalle
2014-01-04
Duktiga skådisar, sympatiska karaktärer, klanderfritt filmad, lagom balans mellan story och action, snygga slagsmål och kul miljö. Blir ändå inte intressant... Kanske om jag varit 10 år...
Xenox
2022-01-28
Inte lika bra som ettan, men den bjuder på en del action.

2012-06-09
Den var sådär. Rekommenderar inte att ha till en filmkväll. Mer än film att sova till.
ClintanTheKing
2011-12-22
Bra uppföljare. Dock slår den inte den första filmen med Hopkins. Men Banderas är bra här. Och hur snygg kan Zeta-Jones vara igentligen?
FilmGuden
2010-12-18
Trotts avsaknaden av Anthony Hopkins, lika bra som första filmen. Som jag också hade svårt för. Antonio Banderas är mycket bra i titelrollen.
kaj08
2010-10-30
Aj, vilket botten-napp. Trist att se en Zorro-film sjunka så lågt. Redan inledningsvis sätts ribban i filmen till en ytterst fånig och fjantig nivå. Det hela kanske fungerar som en barnfilm, men som vuxenfilm blir det oerhört töntigt. Ibland känns filmen som en satirfilm mot Zorro. men så är väl inte tanken.
Visa äldre kommentarer »