Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Legend of the Millennium Dragon


En 15-årig pojke åker 1200 år tillbaka i tiden för att finna sitt öde som den otippade frälsaren som sätter stopp för kriget mellan människor och demoner.


Originaltitel Onigamiden
Regissör Hirotsugu Kawasaki
Manus Naruhisa Arakawa, Hirotsugu Kawasaki
Genre Anime, Fantasy, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Ryuji Aigase (röst), Kentarô Itô (röst), Yasuyuki Kase (röst), Shotaro Morikubo (röst), Shidô Nakamura (röst), Shunsuke Sakuya (röst), Satomi Ishihara (röst), Sôsuke Komori (röst), Takashi Kondô (röst), Akio Nojima (röst), Kensho Ono (röst), Masaaki Tsuka
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 55
Filmnummer 92586

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Narnendil
2013-09-19
hade kunnat bli bra för det är en bra storyn, men allt är bara felgjort! fult, snabbt, b-igt, oförklarat, nej, den saknar mycket.. men kul att höra naruto voice-acting crew i andra roller, och att de bästa vännerna i naruto var vänner även i denna film xD
Succubus^Girl
2012-02-28
håller med båda föregående.. Tycker den hade sin charm ändå :)
hohohanne
2012-01-29
Handlings beskrivningen här är aningen fel men tyckte ändå att den var bra. Dock var det vissa scener som var väldigt fult gjorda men den hade sin charm så den får en svag trea.
amam
2011-09-27
Riktigt svag jävla tvåa. Om man gillar den här så kan man inte ha sett mycket anime. Först och främst så är det otroligt fula karaktärsdesigner. Sen så var en del av scenerna så billigt animerade att till och med jag(!) kunde ha gjort bättre och jag måste anstränga mig för att rita streckgubbar. Hela filmen, både konstmässigt och storymässigt, stinker av lågbudget som producerats för barn som inte har lärt sig vad kvalite är än. Tvåan sitter jävla löst, ettan är nära.